FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arpad Paszkany face lista ruşinii de la CFR Cluj » Cum s-au aruncat la gunoi peste 30 de milioane de euro în Gruia

Christian Fabbiani a evoluat la CFR Cluj între 2007 şi 2010, după ce
Christian Fabbiani a evoluat la CFR Cluj între 2007 şi 2010, după ce "feroviarii" au plătit pe el 2,2 milioane de dolari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 13:55

Într-un dialog cu Zoltan Cantor, făcut public pe stiridesport.ro, Arpad Paszkany a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut la CFR Cluj, enumerînd jucătorii cu care a luat ţeapă şi a pierdut cei mai mulţi bani la club.

”Cea mai mare realizare a fost cooptarea lui Răzvan Zamfir în proiectul CFR, chiar şi mai mare decît cucerirea trofeelor. Pe teren jucau în mare parte jucătorii aduşi de Răzvan Zamfir. Iuliu este prietenul meu şi, oriunde l-aş fi numit ca manager. El este un fost medic şi nu ne puteam aştepta să fie un excepţional constructor, om de finanţe sau de fotbal. De aceea, înainte de a veni Răzvan, Iuliu s-a bazat pe impresari care, împreună cu asociaţii lor portughezi, ne-au cam păcălit”, spune patronul celor de la CFR Cluj.

S-au pierdut peste 30 de milioane!
”Aşa au ajuns la CFR Frangipane, Amoreirinha (am plătit un milion de euro pentru el) şi alţii. A urmat mega-pierderea Fabbiani, Hirschfeld, Dorsin, Sandberg, Yssouf Kone, Ogbonna (au mai fost cel puţin cinci), care, de la primul pînă la ultimul, au plecat pe gratis de la CFR. Aducerea lor la CFR, plus managerii şi salariile plătite, ne-au costat între 15 şi 17 milioane de euro.

După aceea a venit duşul rece de la Mandorlini (De Zerbi, Bottone şi alţii), cu încă 7 milioane, plus Mandorlini şi staff-ul lui, salarii, bonusuri, despăgubiri la plecare, încă mai mult de 5 milioane de euro.

Dacă îi mai adăugăm pe Gabi Mureşan (850.000 de euro la Bistriţa), Hora (700.000 de euro la Bistriţa), plus Cristi Bud, pentru care am plătit un milion de euro cînd l-am transferat de la Mediaş, şi care au plecat tot gratis de la noi, pe lîngă asta noi plătindu-le salariile unora dintre ei chiar dacă jucau în altă parte sub formă de împrumut, avem tabloul general al ţepelor. Chiar dacă, de exemplu, Gabi Mureşan ne-a şi ajutat mult", a dezvăluit Arpad Paszkany.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
serghei68
serghei68  •  07 Ianuarie 2015, 19:53

iar cel mai mare tun l-a dat pascaniotul scotand din club banii de champions league, lasand clubul fara bani si investind in drepturile tv pt liga 1 pe care acum nu le mai poate plati el este ceol mai amre vinovat, degeaba incearca sa arunce vina pe altii !!!!

sibelius
sibelius  •  07 Ianuarie 2015, 16:08
Postat de solomon_i pe 07 Ianuarie 2015, 16:05

Acum a vorbit de tepele luate...Maine va vorbi in "mod sigur" de tepele date !

Acolo e simplu. Din ce a vandut doar Traore si Perreira nu au fost tepe.

sibelius
sibelius  •  07 Ianuarie 2015, 16:06
Postat de lukasoil17 pe 07 Ianuarie 2015, 15:36

lectureaza aici...treaba nu sta asa cum zici tu....au vandut o gramada de jucatori pe bani multi: ://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/un-motiv-in-plus-pentru-care-cfr-va-fi-o-forta-in-europa.html

Vaai, scuza-ma. Au vandut 7, nu 5 :)))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează