Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 noiembrie 2012 10:56

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte de săptămîna trecută a fost reprezentat de discuţia de la distanţă dintre editorialistul GSP, Decebal Rădulescu, şi patronul Rapidului, George Copos.

După ce Gigi Becali a dezvăluit o declaraţie controversată a patronului din Giuleşti, Decebal Rădulescu a scris un editorial incisiv în care condamna atitudinea lui Copos. Articolul a fost foarte bine primit în reţelele de socializare, fiind al doilea blog al săptămînii 5-11 noiembrie ca impact, conform refresh.ro. 210 share-uri pe Facebook, 93 de comentarii, 618 like-uri si a avut un scor total de 17 741 a avut articolul, conform sursei citate.

CITEŞTE AICI ARTICOLUL LUI DECEBAL RĂDULESCU

AICI AI ŞI RĂSPUNSUL LUI GEORGE COPOS

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”