FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Aruncă 500.000 € la gunoi! Decizie de neînţeles luată de Becali: de ce renunţă voluntar la o sumă mare de bani

Reghe a fost dezamăgit de evoluţia lui Muniru cu CSU și l-a schimbat după doar 38 de minute // FOTO Bogdan Bălaș
Reghe a fost dezamăgit de evoluţia lui Muniru cu CSU și l-a schimbat după doar 38 de minute // FOTO Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 00:00

După ce Muniru l-a bătut pe Florin Tănase la un antrenament, Becali l-a anunțat pe impresarul ghanezului să-i caute echipă, acesta urmând să fie dat afară peste o lună.

Gazeta de sâmbătă a scris despre incidentul șocant care a avut loc la ședința de pregătire a FCSB-ului înaintea meciului cu Astra. Atunci, la o miuță, Tănase l-a făcut maimuță pe Sulley, iar ghanezul și-a pierdut cumpătul și l-a lovit cu pumnul în figură pe atacantul de 22 de ani.

"Dacă altă dată am infirmat zvonuri care nu aveau nicio acoperire, de această dată nu o să negăm că a fost un incident", a spus MM. Și Reghe a intervenit: "Le-am spus-o tuturor, nu mă interesează, vreau respect și disciplină la echipa asta! Când există momente de acest gen trebuie să iau decizii radicale".

"Am dat ordin să plece imediat!"

Chiar dacă pe parcursul conferinței la care au participat inclusiv cei doi jucători, oficialii vicecampioanei au încercat să nu dea mai multe detalii despre cele întâmplate, Becali a intervenit în direct la sport.ro după meciul cu CSU Craiova și-a anunțat că peste o lună de zile, contractul lui Muniru va fi reziliat!

"Nu mai poate sta aici. Eu când am auzit că l-a bătut pe Tănase am dat ordin să plece imediat. Nu stăm într-un jucător, am nevoie de disciplină şi respect! M-a sunat Alibec și mi-a zis că plânge și să-l iertăm. Am zis să vină la echipă ca să nu-l nenorocesc, dar din vară el nu mai are ce căuta la Steaua!", a declarat patronul care a scos acum doi ani 500.000 de euro din buzunar pentru a-l transfera pe Muniru de la CFR.

Interesant, în urmă cu mai bine de 10 ani, s-a petrecut un conflict asemănător la antrenament. Tot între un străin şi un român. Atunci, Vasili Hamutovski a intrat într-o dispută cu Adrian Neaga, pe care l-a luat la bătaie. Becali a fost informat și l-a dat afară pe goalkeeper-ul din Belarus.

"Uneori mă cert cu toţi. Tănase e ca fratele meu mai mic, ne certăm, dar nu m-am simţit bine. Eu mă cert mereu cu colegii, dacă altă dată m-am certat cu Moke, acum a venit rândul lui Tănase, iar Mister m-a trimis acasă!"
Sulley Muniru, mijlocaș FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
10211788883332594
Comsa Laura  •  11 Aprilie 2017, 16:41

Dar, chestia cu *** nu se sanctioneaza? Comentariile rasiste se accepta? Tanase nu a fost sanctionat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1285915651486030
Cristina Bob  •  11 Aprilie 2017, 16:06

STEAUA nu are nevoie de batausi.Si asea nu joaca nimic. Trimite-ti-l la *** sau la un club unde chiar directorul isi plesneste jucatorii. Sant sigur ca Mutu il va aprecia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1045286738821635
Dani Corban  •  11 Aprilie 2017, 14:32

Replica "Eu mă cert mereu cu colegii" ar fi trebuit să vină în apărarea lui? :)) Musteşte de inteligenţă Muniru ăsta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează