FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA TG.MUREȘ 3-3

ASA a revenit de la 1-3 cu Pandurii, dar antrenorul Ciorceri nu este mulțumit » Tehnicianul are o singură dorință: "Vreau măcar o victorie în play-off"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 22:46

George Giorceri, antrenorul celor de la ASA Tg. Mureș, a vorbit despre egalul obținut de formația sa cu Pandurii, scor 3-3. Vezi detalii.

"În ciuda faptului că am egalat, jocul nu m-a satisfăcut. Chiar dacă am egalat la 3, am vrut să câștigăm și am atacat. Echipa a avut dorința și a vrut să câștige. Rezultatul nostru nu are legătură cu faptul că Mutu nu a fost în lot. Prima repriză a fost slabă, iar a doua a fost bună. În defensivă au fost ceva probleme de poziționare și de execuție. 

Nu credeam la pauză că putem obține un punct, dar speram. Faptul că în ultimele minute am avut ocazii, ni s-a datorat nouă, pentru că Pandurii a jucat bine. După fiecare gol am reacționat bine. La începutul meciului am fost puțini temători și am apărat acel rezultat de egalitate.

Aș vrea să câștigăm măcar un meci în acest play-off", a spus Ciorceri la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Aprilie 2016, 16:26
Postat de valyomanyd pe 12 Aprilie 2016, 00:03

Baaaa, prostalaule, Mutu nu a jucat cu Steaua ...si primul meci din play-off , A.S.A. a jucat cu Pandurii, azi a fost returul :)))))

eu vb de meciul lui dinamo cu asa ,prostu sitului,acum pricepi tembel oparit ?

eucutine
eucutine  •  12 Aprilie 2016, 08:07

vei avea de asteptat 10 etape ca s-o obtii.

mal.
mal.  •  12 Aprilie 2016, 07:52

Ce papagal! Să-și propună măcar o victorie în play-off. Vă dați seama ce oameni antrenează pe la noi? Ce motivare e asta pentru jucători? Ce vă așteptați de la unul care-i face ghetele Mutului?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează