FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - PANDURII

ASA - Pandurii, meci ABANDONAT în minutul 45! » Grigoraș a răbufnit la final: "Nu am venit aici la patinaj!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 19:19

Jucătorii formației Pandurii au refuzat să mai joace după pauză partida cu ASA Târgu Mureș, din cauza faptului că terenul era acoperit de gheață, iar meciul a fost întrerupt la scorul de 2-0 pentru gazde.

Antrenorul gorjenilor, Grigoraș a afirmat că nu a mai întâlnit asemenea condiții de joc.

"Asemenea condiții nu am întâlnit, noi am încercat, dar aici nu se putea juca fotbal. O parte dintre ei au refuzat de la început să joace (n.r. Sânmărtean și Pleașcă).

Pe zăpadă am mai jucat, dar pe gheață niciodată, nu am venit aici la patinaj, nu știu cine a dat voie să se joace așa. Jucătorii mei erau loviți și juliți, au refuzat să mai joace. 

Am văzut că și domnul arbitru a avut un contact cu suprafața de joc. Eu n-am văzut niciun meci pe gheață", a spus Petre Grigoraș la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
gintonic
gintonic  •  19 Decembrie 2016, 09:49

RUSINE LPF, observatorului de joc si arbitrului !... nu va pasa de integritatea jucatorilor!... ei sunt actorii principali!... pe oasele si muschii lor va castigati existenta, NESIMTITILOR !!! RUSINEEE!!!

baruch
baruch  •  18 Decembrie 2016, 19:49

mi se pare normal. si o lectie pentru puturosul ala de gino iorgulescu. el n-a fost jucator?? el juca la sportul stud. iarna, la 9 seara, la minus 10 grade?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează