FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII ÎNTRERUPT ÎN MINUTUL 45

ASA-Pandurii, meci ABANDONAT în minutul 45 » Haz de necazul echipelor din Liga 1: "Dacă dau drumul la încălzire, mai intră 5-6 în insolvență"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 23:02

Fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu a reacționat după ce jucătorii gorjeni au refuzat să mai joace după pauză partida cu ASA Târgu Mureș, din cauza faptului că terenul era acoperit de gheață. 

Meciul a fost întrerupt la scorul de 2-0 pentru gazde, iar Iordănescu este de părere că folosirea instalațiilor de încălzire i-ar costa prea mult pe conducătorii cluburilor din Liga 1.

"În campionatul nostru, pentru a putea lua licența, ești obligat să ai instalație de încălzire a terenului. DAR NIMENI NU O FOLOSEȘTE!! Și atunci întrebarea este: de ce există această regulă? Iar răspunsul este: ca să demonstrăm cât de profesioniști suntem. Dacă cluburile dau drumul la încălzire, mai intră 5-6 în insolvență", a scris Edi Iordănescu pe pagina de facebook.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
amicu
amicu  •  19 Decembrie 2016, 11:32
Postat de robotzel pe 19 Decembrie 2016, 07:16

gresesti. mai bine dadeau drumul la incalzire. nu esti in stare sa platesti tot ce tine de liga 1? nu este nevoie sa joci in liga 1. nu spune nimeni sa intri in insolventa insa nu este nevoie sa joci aici. sa joace in prima liga doar echipele care isi permit. restul este can can.

Am uitat sa precizez, comentariul meu era pamflet si trebuia tratat ca atare. :)

pma77
pma77  •  19 Decembrie 2016, 07:53

S-a trezit si somerul sa vb aberatii,in liga 1 sunt 2-3 cluburi care au incalzire,astia n-au gazon ce sa mai vb de instalatie de incalzire :))

nebraska
nebraska  •  19 Decembrie 2016, 07:41
Postat de malmo pe 19 Decembrie 2016, 00:43

In Europa numai Romania a ramas la un nivel primitiv... "Cel mai sigur, Pandurii vor pierde la masa verde partida cu 3-0" in Tara care o conduceti voi, DA... orice nedreptate e posibila Auzi popor roman: "trebuia sa existe o notificare cu minimum 7 zile inainte"... de inghet INAPOIATILOR si primitivilor ce sunteti! "mai multi jucatori au cazut si au fost la un pas de accidentari grave. Inclusiv arbitrul Marius Avram a cazut si era sa-si rupa gatul, dar a zambit si a mers mai departe" Va mai trebuie vreo 100 de ani sa va schimbati mentalitatea ingusta, comunista. NU " Deci se face dovada clara a imposibilitatii jocului pe un astfel de teren inghetat, riscurile si gradul inalt de periculozitate al sanatatii sportivilor si cu toate astea primitivii aflati la conducerea FRF vor decide o nedreptate care cu siguranta va merge intr-un proces mai departe transformandu-se intr-un proces international care sa probeze si sa atesteze modul inapoiat de judecata. Pe langa ca nu aveti pic rusine nici nu ganditi logic asupra consecintelor care ar fi putut avea loc. Numai la bani va e gandul (televiziunile) cu orice risc, cu orice pret, nemernicie care se vrea Legala in Tara Romaneasca "Anotimpul este impotriva noastra" FALS - "La Targu Mures nici macar nu exista insa, deoarece stadionul este omologat doar provizoriu desi echipa se afla de cativa ani in Liga 1." Si-atunci cine nu respecta normele si Legea? Rusi

Ho ma nea caisa,varianta de rezerva era stadionul din Cluj doar ca acolo nimeni nu garanta ca pornea incalzirea cu o zi inainte,se juca la fel.Daca Pandurii conduceau cu 2-0 la pauza intrau primii pe teren repriza secunda.Meciurile din etapa asta trebuiau reprogramate la primavara dar se opuneau televiziunile 100%.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează