FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Asalt la rece din partea lui Dan Petrescu: "Parcă nu mai aveau flăcări în ochi jucătorii de la Iași. Uneori am și eu dreptate"

FOTO: Raymond Fustos
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 17:35

Dan Petrescu nu a digerat tocmai bine victoria obținută de Astra pe terenul celor de la Iași, scor 3-0, și a lansat un nou șir de acuzații.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:45, liveTEXT cu video și foto pe GSP.RO, și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

Conștient că declarațiile sale au creat vâlvă în fotbalul românesc (vezi detalii AICI), antrenorul CFR-ului recunoaște că arbitrii sunt doar o parte din vina parcursului de până acum al clujenilor. Cu toate acestea, victoria Astrei de pe terenul lui Poli Iași, scor 3-0, l-a deranjat pe „Bursuc”.

"Normal că nu-mi place să vorbesc la nervi, pentru că pot spune anumite lucruri care deranjează multă lume, pe jucători, adversari, presă. Dar asta e obligația mea de antrenor, să vorbesc la cald, ceea ce nu e un avantaj pentru mine. În 4 din 6 partide, CFR Cluj a fost dezavantajată, nu că așa au dorit arbitrii, ci pentru că greșeli se fac peste tot. Totuși, e munca de un an de zile a acestor băieți, care au rezultate excelente, se zbat și sunt caractere adevărate, consider că merită mai mult respect.

În acest play-off, principalii vinovați de rezultatele de egalitate suntem noi, le-am spus și jucătorilor. Am condus de patru ori și am fost egalați de patru ori. Puteam să fim mai atenți, să evităm aceste rezultate, nu trebuie să punem totul în seama arbitrajului. Cu toate acestea sper să greșească arbitrii și în favoarea noastră, nu știu în care meci, dar sper să se întâmple", a declarat Dan Petrescu în timpul conferinței de presă dinaintea meciului cu FCSB. 

"Dan Petrescu a dus echipa în sus"

Pe lângă șansele la titlu, tehnicianul clujenilor a discutat și despre situația sa contractuală, recunoscând totodată că a digerat greu victoria la scor a Astrei pe terenul ieșenilor, scor 3-0.

N-a venit Dan Petrescu și a adus CFR în jos, a venit Dan Petrescu și a dus echipa în sus. Am făcut doar lucruri pozitive aici, dar nu înțeleg de unde atâta presiune pe antrenori. Nu am cum să plec de capul meu, sunt niște clauze, îmi doresc să rămân, sper să nu se întâmple nimic la următoarea partidă care să mă facă să mă gândesc la plecare. Contractul meu a fost pe doi ani și nu mi s-a impus să câștig campionatul încă din primul an. E o presiune făcută de presă. CFR Cluj avea nevoie să reintre în circuit, să se califice în cupele europene. Toată lumea vrea titlul acum, nimeni nu vrea să aștepte.

Parcă nu mai aveau flăcări în ochi jucătorii de la Iași. Dacă pierzi cu 3-0 acasă, probabil că mai am și eu dreptate uneori, indiferent ce spun unii și alții. Cred că ați văzut și dumneavoastră diferența dintre cum a jucat Iașiul cu noi și cum a jucat cu Astra", a adăugat "Bursucul".

Citește și: Dan Petrescu, mesaj înaintea meciului cu FCSB: "Dacă mi se întinde o mână nu voi refuza"

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 7 DIN PLAY-OFF

program etapa 7

 CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ss.lazio
ss.lazio  •  27 Aprilie 2018, 18:39

Fotbal Club FCSB cauta sa castige titlul in mod fraudulos si anul acesta. Jucatorii echipelor Iasi si Astra Giurgiu au fost ''motivati'' cu verzisori de ciobanul infractor proaspat retras, proaspat reaparut la porcaria FC FCSB.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  27 Aprilie 2018, 18:33

”.. ați văzut și dumneavoastră diferența dintre cum a jucat Iașiul cu noi și cum a jucat cu Astra”. Da, am văzut, așa a jucat și Craiova cu Steaua la Severin, nu mai aveau flăcări în ochi. Dacă pierzi acasă cu 2-5 și apoi bați CFR-ul, scoți vâlvâtăi din ochi, e hoție pe față, eu aș pleca din România. Tu... nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează