FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Asaltat cu oferte, ultimul antrenor demis din Liga 1 ia o decizie surprinzătoare

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 17:22

Demis marți de la Hermannstadt, Pelici a decis să nu mai antreneze în acest an, deși a primit cinci oferte imediat după ce și-a reziliat contractul cu sibienii.

Despărțirea de FC Hermannstadt, consemnată marți, l-a marcat serios pe Alexandru Pelici. Lipsit de noroc și dezavantajat constant de arbitri de la startul campionatului, antrenorul timișorean a fost cel care a "achitat" până la urmă cu postul întreaga notă de plată, ceea ce nu i-a fost ușor să accepte după ce a promovat echipa la capătul primului sezon în B (2017-2018).

Pelici le-a trimis o scrisoare de mulțumire tuturor colaboratorilor de la Sibiu înainte de a pleca acasă, la Timișoara, și i-a urat succes lui Vasile Miriuță, succesorul său. S-ar fi putut apuca și el de treabă la o altă echipă, după ce-a primit nu mai puțin de cinci oferte, una de la Ripensia, imediat ce s-a aflat despre îndepărtarea sa de la Hermannstadt.

Însă deocamdată, tehnicianul de 44 de ani nu intenționează să revină în circuit și și-a luat trei luni sabatice: "Vreau să stau acasă, să mă odihnesc și să-mi reîncarc bateriile".

8 puncte în 11 etape a făcut Hermannstadt cu Pelici pe bancă. E pe locul 13, penultimul, în clasament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  12 Octombrie 2018, 08:46

un antrenor deosebit. am observat ca este respectat si apreciat de toti antrenorii din liga. este si normal. a dus echipa unde a adus-o apoi in cupa. pacat ca oamenii de afaceri nu au suflet si nu inteleg ca nu se vindeca orice prin operatie. jucatorii il iubeau si il regreta. va fi si mai mult regretat. miriuta este un antrenor care nu prea stie sa construiasca. s-a vazut la chiajna. poate de asta data dar nu cred. pelici i sau facut multe nedreptati si i s-au furat rezultate pur si simplu. va ri regretat curind si poate chemat inapoi. nu se stie daca se va mai intoarce. este un om de un mare caracter si un bun tehnician. pacat. bafta stimabile!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează