FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Asanovici a fost împrumutat la Corona Braşov, dar e profesionist: ”Mulţumesc lui Dinamo pentru şansă!”

Articol de - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 15:48

Dinamo s-a despărţit astăzi de Antonio Asanovici, 21 de ani, fundaşul croat fiind împrumutat pentru restul turului la Corona Braşov.

Chiar dacă a început ca titular în amicale, jucătorul din Split nu a reuşit să se impună, iar staff-ul tehnic a considerat că ar fi mai bine ca el să meargă să joace la formaţia nou promovată în Liga 1. Asanovici nu este descumpănit de acest împrumut, deja a ajuns sub Tîmpa şi se va antrena sub comanda lui Ionel Gane.

"Sînt tînăr şi sînt fericit să joc fotbal, oriunde. Mulţumesc celor de la Dinamo că mi-au oferit această posibilitate şi vreau să mă întorc mai puternic după acest împrumut. Nu am de ce să fiu supărat, poate îmi va prinde bine această nouă experienţă. Totuşi, joc în prima divizie a României. O să rămîn un suporter al lui Dinamo, dar vrea să ajut Corona Braşov să ajungă cît mai sus în clasament", a comentat Asanovici pentru gsp.ro

De asemenea, bosniacul Mîrza Hasanovici, care n-a prins nici un minut în meciurile oficiale ale "cîinilor", urmează să fie împrumutat, dar e posibil să ajungă la Berceni, în liga secundă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
mvradulescu
mvradulescu  •  06 Septembrie 2013, 08:55
Postat de cpt.ahab pe 05 Septembrie 2013, 19:24

Asanovici a primit prea putine sanse. Si asta pentru ca s-a grabit Inestimabilul Mister sa-l ironizeze dupa un singur meci! Ca, deh! omul nu are spate: nu-i roman si nu-l impresariaza clanul! Curtean e de vreo doi ani la Dinamo si e praf, nu e in stare sa bata un corner, poarta o nimereste martea si toamna, dar criticati sunt numai cei nou veniti. Rus, Balgradean, Grigore si alte ipochimene beneficiaza de indulgenta, in timp ce un copil ca Pape e catalogat drept imediat culegator de nuci! Mi-e si lehamite sa-i mai vad IM-ului moaca aia acra, naclaita-n fudulie balcanica!

Evident, Curtean, în ciuda calităţilor certe pe care le are, nu s-a acomodat la Dinamo., dar e obligatoriu să remarcăm că a ajuns în curtea dinamoviştilor într-o perioadă tulbure atât din punct de vedere al disponibilităților financiare ale clubului, cât şi a rulajului intens de jucători, ceea ce nu a permis închegarea relaţiilor de joc, aşa cum ar fi fost de dorit . Până când nu se va coagula un grup de valori certe în echipă, care să joace mai bine de un an împreună, e greu de obţinut rezultate constant bune !

panion44
panion44  •  06 Septembrie 2013, 04:51
Postat de lobbyone pe 05 Septembrie 2013, 17:30

Dupa parerea mea , Grigore si Moti au fost printre cei mai buni fundasi din Romania ultimilor 20 de ani ( ca talent vb , grigore mai putin , moti avea in opinia mea un talent urias) . Insa blaturile , scandalurile , manariile si viata extrasportiva nu au permis manifestarea talentului . Pacat .

ai luat etnobotanice?auzi printre cei mai buni fundasi din ultimii 20 de ani....esti de rasul curcilor....

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  05 Septembrie 2013, 23:26

cica new dinamo ,de unde atata ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close