FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Asta ar fi surpriza verii! Anunț despre viitorul lui Marius Șumudică + ce planuri are Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 14:01

Președintele Astrei, Petre Buduru, a vorbit despre viitorul lui Marius Șumudică la cârma echipei, dar și despre planul pe care clubul îl are pentru sezonul viitor.

Oficialul giurgiuvenilor susține că-și dorește ca Marius Șumudică să continue la echipă și nu-l vede pe acesta la FCSB.

"Din punctul nostru de vedere, şansele că Şumudică să rămână la Astra sunt 100%. Dar aşteptăm şi punctul său de vedere. El a dat din casă câteva lucruri, dacă spuneţi că le ştiţi de la el. Am făcut nişte planuri cu el, însă nu te poţi opune dacă unui antrenor sau jucător îi vine o oferă mai bună", a zis Buduru la TV Sport Ro. 

...despre planurile de viitor: "Am făcut un plan pentru viitorul Astrei, comunicând cu Şumudică. Vrem să păstrăm, pe cât se poate, aceeaşi structură. Însă trebuie să ne uităm la venituri.

Încă nu ne-am pronunţat. Trebuie să analizăm exact fiecare pas, să planificăm totul, pentru că nu vrem să ajungem la insolvenţă sau faliment.

Totul se va rezolva la sfârșitul lunii acesteia. Ne vom pronunța după data de 25, atunci vom stabili abordarea pentru sezonul viitor". 

...despre șansele ca Șumudică să ajungă la FCSB: "După părerea mea, nu cred că Şumudică poate ajunge la Steaua. Nu că nu ar merita, însă eu nu îl văd, luând în considerare parcursul sau. Marius Şumudică este născut şi crescut într-un alt mediu, a fost întotdeauna în dispută cu Steaua". 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
piet
piet  •  04 Mai 2017, 15:24

daca este adevarat cea ce a declarat antrenorul adica ca vor fi reduse resursele financiare la limita ridicolului si despartirea de jucatorii valorosi care vor avea oferte asta aduce a autodesfiintare.pacat .apropo se bate moneda pe prelungirea contractului lui stan de parca ar fi vreo valoare fotbalistica.in realitate ,corect ,este un jucator submediocru.echipa este oglinda patronului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close