FOTBAL  »  Superliga  »  TG MUREŞ - U CLUJ 1-1

Ăsta da obiectiv: de la retrogradare în Europa!

Sergiu Buș, aici în tricoul CFR-ului
Sergiu Buș, aici în tricoul CFR-ului

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 21:19

Deşi se luptă de la începutul campionatului să scape de subsolul clasamentului (fără succes!), jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău sînt extrem de optimişti.

Tînărul atacant Sergiu Buş, în vîrstă de 19 ani, a decalrat la finalul meciului că se gîndeşte chiar la o calificare în cupele europene. Buş a adus un punct nesperat în această seară echipei sale, în meciul cu U Cluj, marcînd în minutul 90+3 pentru 1-1.

"Am crezut pînă în ultimul minut că vom înscrie şi am făcut-o. Mă bucur enorm şi îi dedic golul lui Astafei, sîntem cu toţii alături de el. Nu m-am speriat cînd m-au huiduit suporterii lui U, chiar m-am simţit foarte bine. Inima mea ră,îne la CFR.

Eu am venit abia de două săptămîni, nu ne-am omogenizat încă. Dar vor veni şi victoriile, vă promit eu. Sînt foarte optimist şi ştiu că ne putem reveni şi, de ce nu?, să ne calificăm în Europa League", a spus Sergiu Buş la DolceSport Special.

Tg Mureş - U Cluj s-a terminat 1-1. Gheorghe Grozav a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 75, iar Sergiu Buş a adus egalarea în minutul 3 al prelungirilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ioanna.mee
ioanna.mee  •  20 Septembrie 2011, 17:22

BRAVO SERGIU !!! CU SIGURANTA VOM REVENI !!!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  20 Septembrie 2011, 12:25

Pai duceti-l pe Diaconu cu voi inca vreo, sa zicem, 27 de etape. Presimt ca veti fi neinvinsi, cu nici un penalty dictat impotriva voastra, adversarii vor avea in medie 10 offsideuri pe meci, iar fundasul stelist re.bu.tat va fi jucatorul fair-play cu cele mai multe faulturi nesanctionate in careu! Mult succes, echipa de carton, slu.ga spur.ca.ti.lor din dealul gruia!

zsoltfcm
zsoltfcm  •  20 Septembrie 2011, 01:19

Dm-le SABĂU treziti-va! BALAUR (sa ramana in poarta) - IENCSI sa fie in teren pe post de stopper (NU fundas lateral) - TOPICI - SZILAGYI - // - ISSA , Fl. DAN , ILYES ( VASILACHE neaparat cand revine !!! stie sa dribleze si are si viteza ) D.MATEI (Mijlocas) - // RUIZ (Subotici) - CAVALLI... SA AVEM UN 11 CLAR. AJUNGE CU EXPERIMENTE!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close