FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Asta e echipa lui Ion Crăciunescu la CCA!

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:36

CCA va fi formată doar din 5 membri, alături de fostul "central" vîlcean urmînd să-şi facă loc Igna, Huzu, Lăzărescu şi Fevronia Ioan


Ion Crăciunescu şi-a creionat echipa cu care va conduce arbitrajul românesc. Joi va fi validat de Comitetul Executiv al FRF şi are deja stabilită formula finală a Comisiei Centrale a Arbitrilor, în fruntea căreia va primi un mandat de 4 ani.

Fostul arbitru nu a oprit pe nimeni dintre cei care încă formează acum Comisia Centrală a Arbitrilor. Primele nume pe care le-a ales au fost Ioan Igna şi Aron Huzu, cei care în ultimii doi ani şi jumătate au îndeplinit şi ei funcţia de preşedinte al CCA. Primul a fost doar interimar după ce Constantin "Vîlcea" şi Lică au fost arestaţi, iar al doilea a rezistat doar două luni, dîndu-şi demisia după ce Comitetul Executiv a votat în august 2009 să aducă arbitri străini în Liga 1.

Ceilalţi doi membri vor fi Dan Lăzărescu, fost asistent FIFA, dar şi Fevronia Ioan, prezenţa acesteia fiind o condiţie obligatorie a UEFA, care doreşte ca în fiecare comisie naţională de arbitri să fie şi un fost arbitru-femeie. În rest, Crăciunescu va mai aduce lîngă CCA alţi colaboratori, care însă nu vor face parte din comisie. Primul nume e cel al lui Dan Berbecaru, fost arbitru vîlcean, care s-a retras din activitate în urmă cu doar un an.

Cum va arăta noua CCA
Ion Crăciunescu - preşedinte
Ioan Igna - prim-vicepreşedinte
Aron Huzu - vicepreşedinte
Dan Lăzărescu - membru
Fevronia Ioan - membru
Daniel Diaconu - secretar general

Cum a arătat vechea CCA
Vasile Avram - preşedinte CCA
Constantin Gheorghe - prim-vicepreşedinte
Nicolae Grigorescu - vicepreşedinte
Marian Salomir - membru
Marian Dorobanţu - membru
Anton Heleşteanu - membru
Irina Mîrţ - membru
Constantin Ştefan - secretar general

28 de luni a stat Ion Crăciunescu în fruntea CCA în precedentul mandat, între iulie 2003 şi noiembrie 2005


"Am văzut că s-a adus în discuţie numirea unui străin în fruntea CCA. Vă spun eu, cel mai bun străin e Ion Crăciunescu"
Aron Huzu

"Am spus în momentul în care am demisionat de la CCA, în august 2009, că nu mă voi mai întoarce decît în cazul în care Crăciunescu va lua comisia şi mă va solicita. M-a solicitat, am răspuns prezent"
Dan Lăzărescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
lukasoil3
lukasoil3  •  10 Octombrie 2011, 01:08
Postat de calinescu_ pe 09 Octombrie 2011, 09:29

CRACIUNESCU ESTE UN DERBEDEU , LAZARESCU UN ALCOLIC NOTORIU !!!!!! PACAT CA HUZU SI IGNA CA INTRA SI EI IN ACEASTA GASCA CARE VA FI DE 10 ORI MAI CORUPTA ....!!!!! CRACIUNESCU E DATOR VINDUT LUI COPOS ........!!!! LA FEL LUI IANCU .....!!!!! IDEM LUI GIOVANI ...!!!! DE GIGI II ESTE FRICA ....... !!!!! DE PORUMBOIU II VA FI JENA ....... BETIVANUL DE LAZARESCU VA FI PURTATORUL DE CUVINT ..... O GASCA MULT MAI FEROCE ..........!!!!!!!! ATIT MERITAM........ ALBANIA NE BATE FARA DREPT DE APEL ....

te inteleg....dupa discutia dintre avram si porcica.....ca-l regreti!

iliesirbu
iliesirbu  •  09 Octombrie 2011, 13:17

Asa arata comentariul fazei cu pricina luat de pe site-ul gsp.ro " min. 52: Alexandru Avram primeşte cel de-al doilea cartonaş galben. Acesta a fost faultat în careu, însă arbitrul Amarandei a considerat că acesta a simulat şi l-a eliminat"

iliesirbu
iliesirbu  •  09 Octombrie 2011, 13:14

Nene Craciunescu , priveste meciul din liga a doua Farul Constanta - Dunarea Galati si sa vezi acolo ce a putut face acel DOMN PROST ARBITRU... in loc sa dea 11 metri Galatiului el elimina jucatorul galatiului dupa al doilea galben la scorul de 0 - 0 !!! Daca dadea penalti pentru Dunarea cred ca altul ar fi fost scorul final mai ales ca Farul a beneficiat de un penalti ceva mai tarziu care nu a fost atat de clar ca cel al Galatiului si nu ma vorbim de maniera in care a arbitrat acel meci. Parca FLUIERASUL avea buletin de LITORAL nu gluma!!! Asa ca fa tata curatenia de iarna ca nu se mai poate !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează