FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Asta e oferta lui Dinamo pentru Aganovici: ar deveni al doilea cel mai bine plătit dinamovist!

Aganovici ar fi al 6-lea jucător din lotul lui Dinamo trecut de 29 de ani, ceilalţi fiind Penedo, Marici, Ceccarelli, Romera şi Nemec
Aganovici ar fi al 6-lea jucător din lotul lui Dinamo trecut de 29 de ani, ceilalţi fiind Penedo, Marici, Ceccarelli, Romera şi Nemec

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 00:00

Aceasta e oferta trupei din Ştefan cel Mare pentru Adnan Aganovici, care ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul lui Andone, după slovacul Nemec.

Dinamo încă n-a rezolvat niciun transfer în această iarnă, dar insistă pentru un fotbalist aflat încă în curtea rivalei tradiţionale, Steaua.

Aganovici e un jucător pe placul lui Ioan Andone, iar clubul e dispus să-i ofere un salariu mult peste media din lotul "câinilor". 8.000 de euro pe lună e propunerea financiară pe care Ionuţ Negoiţă a acceptat-o în cazul Aganovici.

Dacă mutarea s-ar realiza, mijlocaşul croat ar deveni al doilea cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo. Primul e Adam Nemec, care a venit tot din postura de jucător liber de contract şi care are 10.000 de euro pe lună. La care se adaugă şi bonusuri pentru câştigarea de trofee şi accesul în cupele europene.

Aganovici încă nu a reziliat contractul cu Steaua, însă Gigi Becali a anunţat zilele trecute, după ce aflase de interesul lui Gică Hagi pentru fostul său elev, că "nu am nicio pretenţie în schimbul băiatului din moment ce noi am fost cei care am decis să-l punem pe lista neagră. A venit liber de contract, îl lăsăm să plece liber de contract".

Top 3 salarii la Dinamo

Jucător Suma anuală (euro)
Nemec 120.000
Nistor 96.000
Janeczek 78.000

Cifrele lui Aganovici la Steaua:

  • 18 meciuri
  • 11 ca titular
  • 5 integralist
  • 2 goluri
  • 0 pase de gol
  • 6 cartonaşe galbene
  • 5,57 media notelor GSP

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (27)
khal_37
khal_37  •  14 Ianuarie 2017, 19:12

fc RUSINA ROMANIEI 1948 nu are bani de echipamente, de un cantonament decent, de inchiriat un inel pe Arena Nationala...dar neocomunistii securisti de la putere ii imping de la spate in playoff, astfel, fara banii din drepturilke de televizare castigati pe spatele Stelei mizeria blatista din ,,groapa'' ar intra in faliment in secunda 2. Oricum, daca nu-l vand pe Vali Lazar nu-i vad bine pentru ca, natafletul ionut faiantorul a cheltuit deja cei 250000 de euro primiti de la Becali pomana.

khal_37
khal_37  •  14 Ianuarie 2017, 19:09

8 mii de euro cu bonusuri de performanta( castigarea campionatului, accederea in grupele UCL, minim 40 de goluri) pentru ca de fapt, salariul oferit de ,,gelu eftimie'' si natafleata ionutz este cel impus de barem...1500 de euro pe luna, casa si masa la Rin( demipensiune). Nu au acceptat cateva sute de fotbaliatori( nu de mult Cernat si Sanmartean sau Marius Constantin) de ce ar accepta Aganovici o asa umilinta???

robert1205
robert1205  •  14 Ianuarie 2017, 18:12

Janeczek platit cu78.000 EUR pentru 1 joc (FABULOS SALARIU) si nu am reusit sa il aducem pe SANMARTEAN (Ofertat cu doar 6000 EUR/LUNA, cand acesta merita un 10.000 eur/luna , ar fi incantat tribunele din Steafan CEL MARE ,vanzari de tricouri si spectatori mai multi la meciurile lui Dinamo).

Vezi toate comentariile (27)
Comentează