FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Asta e povestea scandalului de la Steaua! MM: "N-am nici o problemă cu cei din club, ei au ceva cu mine"

Mihai Stoica și Ronny Levy au lucrat împreună și la Urziceni. Acum încearcă să aducă un nou titlu Stelei
Mihai Stoica și Ronny Levy au lucrat împreună și la Urziceni. Acum încearcă să aducă un nou titlu Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 12:22

Scos din sărite de articolele apărute în presa sportivă pe seama scandalului de săptămîna trecută de la Steaua, managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a ţinut morţiş să aplaneze conflictul cu subordonaţii săi, dar pare că le-a dat apă la moară acestora să-l critice din nou.

Managerul Stelei n-a luat exemplu de la Gigi Becali, care a negat tot ce a apărut în presă, şi declarat sec: "N-am nici o problemă cu nimeni, alţii au ceva cu mine", adăugînd că "nimeni nu face ceea ce fac eu la această echipă!".

"Eu nu am conflicte cu nimeni din interiorul staff-ului, poate că au ei ceva cu mine. Eu nu concurez cu nimeni din cadrul clubului, pentru că nimeni nu face ce fac eu. Ce problemă să am eu cu Narcis Răducan, doar am lucrat cu el şi la Unirea. I-am spus să-şi diversifice activitatea pentru că sînt nemulţumit de ceea ce face, dar a fost o simplă discuţie, nu a fost o ceartă, aşa cum s-a scris peste tot în ziare.

Nici cu Levy nu am un conflict: eu l-am adus la Urziceni, am vrut să-l iau şi la Vaslui în scurta perioadă cît am stat acolo, acum l-am adus şi la Steaua. Ce conflict e ăsta? Nici nu se pune problema să plece din cauza unui insucces în campionat, s-a achitat bine de sarcini pînă acum", a spus managerul general al Stelei la televiziunea sportro.

Citeşte şi :: Marea problemă a lui MM Stoica la Steaua: nimeni nu-l lua în seamă!

Gigi Becali a acţionat imediat după ce a aflat de disensiunile dintre managerul general pe de o parte şi antrenor şi manager sportiv pe de altă parte. Aşa că i-a chemat pe MM, Ronny Levy şi Narcis Răducanu la palat, pentru a le face instructajul.

"Disensiuni, au fost, certuri, poate au fost. I-am chemat pe fiecare în parte să îi verific. Plecarea lui MM Stoica este o minciună. La mine în club nu există 7 şefi, doar MM este şef", a spus Becali.

Playtech: Ianis Hagi, cea mai proastă veste. Gerrard a făcut anunțul trist


Comentarii (14)
eurogol
eurogol  •  01 Octombrie 2011, 18:04

Am auzit ca s0-a infiintat si la noi federatia romana de snooker....mm -ule ce spui?ar fi o varianta nu? e sport rece ca si comentariile si glumitele tale si mai ales e bine pentru creier incins ca al tau.

bebe21
bebe21  •  01 Septembrie 2011, 08:58

mm ai devenit o mizerie...

tud0rr
tud0rr  •  30 August 2011, 16:42
Postat de knabis pe 30 August 2011, 13:49

Stai linistit ca se ocupa ciobanul si de voi sa va distruga si asa sunteti distrusi.Prima mutare este inlocuirea cainilor de pe emblema(simboluri satanice:))) cu nasul si finul pt intelesul tuturor cu CIOBANUL SI PORCEA.Are el ciobanul grija si de voi sa mai bage niste strambe intre actionari ca a si bagat.Asa ca vezi-ti de cainii tai acolo cat o sa mai fiti caini:))

ba stiu de ce e in stare patronul nostru ... niste behaiti amandoi astia nu se lasa cu tot cu MM si badea astia pana nu distrug cluburile noastre ... si te pomenesti peste 10 ani Concordia Chiajna ia campionatul ... vai de capu nostru :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează