FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Asta este STEAUA 2017: GSP prezintă primul 11 stabilit de Reghe pentru startul sezonului! Care e singura dilemă

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

Ziarul Gazeta Sporturilor de duminică scrie că Reghe și-a creionat deja primul 11 pentru startul sezonului, dar mai are o singură dilemă: dacă Bălașa va juca fundaș central sau dreapta. Apărarea scârţâie din toate încheieturile!

Steaua va disputa duminica viitoare, pe 5 februarie, meciul de campionat cu CFR Cluj, în Ardeal, iar Laurenţiu Reghecampf și-a cristalizat echipa de start, pe care a folosit-o în ultimele 3 amicale, cu Vardar Skopje (1-0), cu Terek (1-1) și cu Slovan (1-2). Cu amendamentul că Francois Affolter are șanse minime să intre în calculele primei runde, chiar dacă semnează în zilele următoare.

Apărarea este și permisivă, și permeabilă cu adversarii, se observă asta nu doar fiindcă Steaua a pierdut aseară. Care sunt titularii cu care se atacă titlul:

STEAUA 2017: ● Fl. Niţă ● Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovici ● Muniru, Pintilii ● Jakolis, Alibec, De Amorim ● Gnohere

Analiza, post cu post, în Gazeta Sporturilor de astăzi! Nu rata ziarul sau downloadează-l de pe platforma Gazeta Digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2017, 09:39
Postat de khal_37 pe 29 Ianuarie 2017, 16:15

Slanicene, atat cfr cat si astra sunt echipe trecute prin mari probleme financiare...ce ar trebui sa faca mass media cand media suporterilor acestor doua echipe este egala cu cea a iubitrilor de oina din Romania? Ce sa spuna...cum muresan elefantelul de plus impreuna cu paskany au furat 8,5 milioane de euro din conturile clubului si sunt fericiti ca nimeni nu zice nimic de ei, de astra care este implicata in 4 dintre 6 partide confirmate ca au facut blat in aceste ultime amicale???

Lasa DNA-ul sa-si faca treaba. CFR-ul lasa in urma (daca i se intampla ceva) un stadion. Astra i-a facut echipa lui Becali. Hagi i-a daruit 6 puncte in actualul campionat. Ce sa se mai intample? Doar 'razbunarea' sufleurului. Adica sa nu ia campionatul FCSB ci una din cele enumerate. N-ar fi drept?

498215323683593
Marchis Ioan  •  29 Ianuarie 2017, 16:41

fcstebecali sau cum se numeste, joaca singura in liga 1?, ca de alte echipe si cluburi nu mai stim nimic, si asa tot pe locul doi e !! Mare echipa dom'le, . Da domnilor lucratori in presa sportiva , cand naiba va reveniti si deveniti meseriasi. Mai lasati becalizarea asta ca numa rau i-ati facut, si mai pueti si voi mana si scrieti presa, mai informatine cu una alta stiri reale. Nu mai ne deformati opinia cu balivernele voastre. Avem nitica minte sa discrnem pentru noi ce este bine si ce este rau. Voi pastrati-va opiniile si antepronuntarile de doi bani la sertarul vostru. In ce tara din lumea asta mai gasiti asa ceva !??? Mai repede afli ceva cetind presa straina decat pristiile debitate de voi. Oare care au fost criteriile de selctie pentru postul de redactori si lucratori de presa???? Asemenea titluri si prostii macinate si iar prajite si macinate pana si-au pierdut gustul. Nu auziti si nu vedeti cererile tot mai multe sa informati corect si despre celelalte cluburi. Chiar gretosii ati devenit. Va rog sa nu dati acest comentariuu pentru uca va urasc prea mult, si pastrati-l acolo ca sa aveti cat mai multe pierdute iar voi sa va pierdeti cat mai tare in aceasta mocirla respectata de vai ca presa de sport.

khal_37
khal_37  •  29 Ianuarie 2017, 16:15
Postat de Alex Slaniceanu pe 29 Ianuarie 2017, 11:42

*** Intereseaza o ROMAnIE ( Romaie-Gogaie ) intreaga pe ce post va juca Balasa. *** Nu e numai Steaua sau FCSB pe lumea asta. La Tv nu mai e loc de cioban si de echipa lui, in ziare la fel, pe internet la fel, nu pot sa cred ca nimeni nu a aflat ca mai sunt vreo alte 15 echipe prin campionat. Nu stim ce echipa de start va avea Astra sau Viitorul sau CFR Cluj dar ne fooote grav dilema pe ce post va juca ,,marele", ,,magnificul", ,,nemaipomenitul", ilustrul necunoscut Balasa! Sa moara Gibilan daca nu gsp a ajuns un fel de messenger. Vad ca zilnic va dati mesaje intre voi, ,,ziaristii" cu ,,fcsb-istii". La voi mesajele se cheama ,,articole" iar la ei ,,comentarii". ***!

Slanicene, atat cfr cat si astra sunt echipe trecute prin mari probleme financiare...ce ar trebui sa faca mass media cand media suporterilor acestor doua echipe este egala cu cea a iubitrilor de oina din Romania? Ce sa spuna...cum muresan elefantelul de plus impreuna cu paskany au furat 8,5 milioane de euro din conturile clubului si sunt fericiti ca nimeni nu zice nimic de ei, de astra care este implicata in 4 dintre 6 partide confirmate ca au facut blat in aceste ultime amicale???

Vezi toate comentariile (44)
Comentează