FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

"Asta înseamă să ai bani! Noi vrem să supraviețuim" » Jucătorii Astrei vorbesc despre superioritatea Stelei înainte de meciul direct: "Este echipa mai bună"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 10:52

Steaua și Astra se vor duela duminică, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 7-a.

Geraldo Alves și Alex Ioniță II vor fi titulari în meciul de mâine și au vorbit despre duelul cu Steaua, spunând că între cele două formații este o diferență foarte mare.

"Avem nevoie de de puncte și trebuie să facem un rezultat bun cu Steaua. Vom vedea ce va fi. Ei au un lot lărgit, noi nu. Asta înseamnă să ai bani. Au făcut achiziții bune și au ales jucători mulți din Liga 1, care au făcut rezultat bune. Asta înseamnă că financiar au putere mare. Trebuie să ne luptăm și cu asta.

Ei au o strategie diferită. A noastră este diferită. Noi vrem să supraviețuim. Avem un buget pe tot anul. Trebuie să ne descurcăm indiferent de probleme", a spus Geraldo la DolceSport.

"Steaua este cea mai bună echipă din România, chiar dacă noi am câștigat campionatul. Noi am fost un grup unit, dar Steaua este o echipă mai bună. Nu mă interesează ce fac cei de acolo. Am demonstrat anul trecut că îi putem bate. Vom da tot ce avem mai bun și sperăm să ieșim învingători", a declarat Ioniță II.

Meciul Steaua - Astra se va disputa duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
rapidist1
rapidist1  •  10 Septembrie 2016, 14:51

Inventii Gsp.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Septembrie 2016, 13:46
Postat de cristiancelmare pe 10 Septembrie 2016, 13:21

Ce mentalitate,...ei sunt mai buni ,ei sunt cei ma tari,pai nu mai mergeți sa jucati.

S-ar putea deja sa se stie rezultatul..pentru un pumn de dolari. Ca si botosenenii.

cristiancelmare
cristiancelmare  •  10 Septembrie 2016, 13:21

Ce mentalitate,...ei sunt mai buni ,ei sunt cei ma tari,pai nu mai mergeți sa jucati.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează