FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU-MUREŞ

Astafei are semipareză şi interzis două luni la efort!

Victoraş Astafei
Victoraş Astafei

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 15:45

Victoraş Astafei s-a ales cu o semipareză facială dreapta şi cu afectarea auzului după accidentarea gravă din partida cu Astra, dar cariera sa nu este în pericol.

Medicul lui FCM Tîrgu-Mureş, Gabriel Koszorus, a declarat că Astafei ar putea scăpa doar cu o asimetrie facială, dar este obligat la două luni de repaus total.

La rîndul lui, directorul executiv al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu-Mureş, dr. Adrian Mureşan, a precizat că mijlocaşul trebuie să se prezinte periodic la control pentru investigaţii, dar că poate juca fotbal în continuare. FCM are probleme şi cu fundaşul stînga Szilagyi Lorand, care va rata următoarele 3 meciuri din cauza cheagului de sînge de la genunchi.

În partida cu Astra Ploieşti (2-2), Victoraş Astafei s-a ciocnit cap în cap cu Alexandru Ţigănaşu, de la echipa ploieşteană, fiind diagnosticat cu "fractură de os temporal, fără deplasare şi fără complicaţii".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ioanna.mee
ioanna.mee  •  22 Septembrie 2011, 19:45

AFARA DIN ARBITRAJUL ROMANESC CU AUGUSTUS CONSTANTIN !!! CU ASA ARBITRII RISCAM SA PIERDEM VIETI DE OAMENI PE TEREN !!! O SUSPENDARE DE CEL PUTIN 5 ETAPE AR TREBUI PT TIGANASU, CARE NICI MACAR NU S-A INTERESAT DE STAREA LUI VICTORAS !!! ... NOI SUNTEM ALATURI DE TINE SI TE SUSTINEM !!! SA TE FACI BINE VICTORAS, PENTRU CA AVEM NEVOIE DE TINE !!! MULTA SANATATE SI LUI LORI...SE SIMTE LIPSA VOASTRA !! :(((:((( ... HAI FCM !! HAI TIRGU-MURES !!!

marian79iulian
marian79iulian  •  22 Septembrie 2011, 18:44

MULTA SANATATE!! si sa revii cat mai repede pe teren!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Septembrie 2011, 18:19
Postat de vladutz13 pe 22 Septembrie 2011, 16:16

Asta e mai "grav vatamat" decat Bacila, de ce nu e suspendat 20 de etape ala care l-a izbit in cap??? Ha??? Pentru ca a fost o simpla faza de joc, la fel ca in cazul lui Gardos.... fotbalul ca mai toate sporturile implica anumite riscuri!!! Cat timp nu exista intentie.... comisiile ar trebui sa fie mai blande

Daca ar fi fost lovit de cineva de la STEAUA... ar fi fost suspendat cel putin 20 de etape.....plus ca presa ar fi scris cel putin 3 saptamani despre asta....nonstop.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează