FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PETROLUL 0-1

Astafei și Cobrea strigă adunarea: "Credem într-o minune! Avem nevoie să legăm 2-3 victorii"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 22:29

Victoraș Astafei e convins că echipa sa își va reveni după victoria la ACS Poli, scor  1-0. De asemenea, Alberto Cobrea e convins că echipa a trecut astfel de acel blocaj psihic și acum poate visa la o salvare miraculoasă de la retrogradare. 

"Bucuria e imensă. După aceste două meciuri avem un moral bun și suntem mai încrezători. Era un blocaj la echipă, ne lipsea victoria. De acum o să arătăm mult mai bine. 

Eu mereu am fost un om optimist. Cred că de acum vom demonstra că nu suntem ca și retrogradați, așa cum zic unii. Se poate întâmpla orice.  Dacă legăm două sau trei victorii, se schimbă situația. Noi trebuie să jucăm inteligent, la victorie", a zis Astafei la Digi.

"Sunt 3 puncte foarte importante. Victoria e a tuturor, nu doar a mea. Ne-am apărat foarte bine. Suntem fericiți că am reușit să rupem acest șir. Azi poate am avut noroc, dar sunt foarte multe partide în care am pierdut total nemeritat. Ar fi o minune să ne salvăm. Dar orașul Ploiești merită o echipă în Liga 1", a zis Cobrea la Digi.  

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 Martie 2016, 10:25

Imi place baiatul asta ,vorbeste ,cum apara poarta ,adica f bine ,dar nu va grabiti sa-i cantati prohodul lui Poli ,om trai si-om vedea ,Hai Poli ,hai Grigoras ,demonstreaza ca esti cel mai tare din oras.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează