FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL - RAPID / LIGA I / ORA 20:00, NATIONAL TV

Astazi se joaca ultimul meci al sezonului: Ceahlaul - Rapid (20:00, National TV)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2007 00:00

Rapidistii au luat foc ieri cind au aflat ca partida de azi cu Ceahlaul va fi arbitrata de Tiberiu Lajos, iar unul dintre asistenti e Miklos Nagy, din Cluj. Ei contesta si delegarea lui Dan Dragos Craciun, tot din Cluj, ca observator pentru arbitri. "Este incredibil asa ceva. Toata lumea stie ce a facut Lajos la meciul din Giulesti cu CFR-ul, cind ne-a dezavantajat clar! Daca se repeta, anunt Federatia ca retrag echipa de pe teren, nu putem suporta sa fim furati la nesfirsit! Arbitrii ne sint trimisi direct din Gruia, cartierul CFR-ului, acum mi-a fost clar ca nu Lupescu face delegarile!", a reactionat Copos.

Directorul general din FRF a replicat. "Patronul Rapidului foloseste tactici comuniste de presiune! si clujenii au fost arbitrati de oameni din Bucuresti, deci nu vad unde e problema. Imi asum raspunderea pentru brigada pe care am ales-o si am incredere in ea! Am facut delegarile de acum o saptamina, dar problema e alta: sint unii care se obisnuisera sa dea sfaturi celor care se ocupau de delegari si nu le convine ca acum n-o mai pot face".

4 e numarul maxim de puncte pe care le poate primi Rapidul drept penalizare daca se retrage de pe teren. Giulestenii ar pierde si jocul cu Ceahlaul, 0-3

"Copos sa retraga echipa fara sa ne mai anunte, sa ne faca o surpriza!"

Ionut Lupescu, director general FRF

"La ce murdarii a facut in fotbal si in afaceri, Copos ar fi trebuit sa se retraga demult! Ii ofer 100.000 de euro ca sa scoata echipa de pe teren!"
Gheorghe stefan, presedinte de onoare Ceahlaul

"Rapidistii sint scoliti in tactici de presiune si folosire a dosarelor! Nu primim bani de la Cluj sau din alta parte, dar nici nu ne dam la o parte din calea giulestenilor!"

Grigore Sichitiu, presedinte Ceahlaul

"Spre deosebire de CFR, noi jucam doar pe teren! Daca batem la Piatra cu aceasta brigada de arbitri, cred ca-i depasim pe ardeleni in primavara"
George Copos

"M-as bucura tare mult ca Rapid sa iasa de pe teren. Cit despre Copos, stiti cum e, hotului de hot ii e frica!"
Iuliu Muresan, presedinte CFR

Ce are Rapidul cu Lajos
De ce sint giulestenii atit de porniti pe arbitrul care conduce meciul de azi? Ei ii reproseaza lui Lajos ca nu a sanctionat un hent al lui Culio, in faza din care CFR a deschis scorul in Giulesti, unde a invins cu 2-1. O alta situatie pentru care arbitrul a fost incriminat e cea in care Dani l-a lovit cu cotul pe Nicolae Grigore, fara sa fie eliminat. "Lajos a arbitrat bine atunci, asistentul Burloiu a gresit, pentru ca nu a sanctionat ofsaid la Trica, la primul gol al ardelenilor", crede Lupescu.

Precedent acum 6 ani
Copos a mai retras echipa de pe teren. In 2001, Rapidul cu Hizo antrenor juca la Brasov si, suparat ca echipa lui nu primise un penalty, Copos le-a ordonat jucatorilor sa mearga la cabine. Alb-visiniii au pierdut acel meci cu 0-3, la "masa verde". "Din cauza lui Copos, Rapid a pierdut acel campionat!", l-a acuzat apoi Hizo pe patronul din Grant.

"Vilcea" e supervizor
Giulestenii au contraatacat si i-au solicitat presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, sa-l trimita pe Gheorghe Constantin, seful CCA, ca supervizor al brigazii de arbitri. "Vrem o persoana competenta, ca s-avem certitudinea ca sintem respectati. Altfel, nu sint conditii de desfasurare a meciului", crede Zotta. "Daca mi-o cere domnul Dragomir, ma duc, normal, dar eu nu cred ca arbitrii vor veni la Piatra-Neamt ca sa dezavantajeze Rapidul. Daca sint clujeni, ce?!", a spus "Vilcea".

Muresan: "E perfect!"
sefii lui CFR l-au ironizat pe Copos. "E perfect daca scoate echipa de pe teren. Pierde meciul asta, se mai alege si cu o depunctare, deci scapam de o contracandidata la titlu! As fi tare bucuros ca rivalii sa recurga la astfel de masuri, dar sediul delegarilor nu e la Cluj", a spus presedintele Iuliu Muresan. Plecat acum doua luni din Giulesti, Grigore Sichitiu, presedintele Ceahlaului, a atacat si el: "Rapidistii au experienta presiunii si a dosarelor, dar noi ne vom apara sansele".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează