FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Așteaptă telefonul » Hamza Younes îi anunță pe steliști: ”Vă aștept la negocieri!”

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 00:00

Hamza e gata să se întoarcă în Liga 1 și îi transmite lui Becali că e dispus să accepte o ofertă din partea Stelei

Ajuns în rezervă în Bulgaria, Hamza Younes regretă că a semnat cu Ludogoreț în vară. Tunisianul nu ar refuza să vină în Ghencea la vară. "Eu mai am contract încă doi ani. Nu știu să nu mai fiu dorit de Ludogoreț. Dar dacă așa stau lucrurile, voi discuta cu președintele clubului și vom vedea ce vom face. Dacă ei nu mă vor și voi avea oferte, aș putea să plec. Nu exclud varianta Steaua. Sînt profesionist și, dacă sînt dorit acolo, sînt dispus să negociem", a spus Hamza la DigiSport.

Deși a plecat din România în urmă cu un an și jumătate, africanul care ieri a împlinit 28 de ani nu e străin de Liga 1. Acesta a profitat de zilele libere și a mai venit în București din cînd în cînd pentru a se întîlni cu foștii săi colegi de la Ploiești. Ultima oară a fost prezent la partida de la Arena Națională, Steaua - Petrolul, 0-1.

"Hamza știe fotbal, a arătat-o la Petrolul. Totuși, nu știu dacă poate ajuta Steaua pentru că am observat că nu prea joacă la Ludogoreț. În schimb, Teixeira este un fotbalist de care roș-albaștrii au mare nevoie"
Laurențiu Reghecampf, fost antrenor Steaua

30.000 €e salariul lunar al lui Hamza la Ludogoreț. În vara trecută, Steaua i-a propus cu 10.000 mai puțin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
vap_andrei
vap_andrei  •  18 Aprilie 2015, 14:49
Postat de unico_biancorossi pe 17 Aprilie 2015, 13:31

halva iunez ? asta *** mai e ? face sport ?

*** ba? Ce liniste e pe aici cand nu mai apare numarul de comentarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 00:44
Postat de unico_biancorossi pe 17 Aprilie 2015, 13:31

halva iunez ? asta *** mai e ? face sport ?

tu esti zero !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 00:44
Postat de ottobraun pe 17 Aprilie 2015, 13:11

Ros-Albastrii din Ardeal vor fi Liederi in Romania astazi vor detrona rusinea Bolsevika SA 1948!!!!!!!!!!!!! ASA ASA Ros Albatrii din Ardeal Campionii ! Cmpionii! OleOle!!........Europa ASA !! Romania ASA! TgMures ASA, Ros Albastrii din Ardeal

acum esti in co omma cred ?? uite ca nici pt 48 de hore ,hotia ROmaniei,asa nu a reusit asta ! cat despre hamza sa ramana la castraveti ! este o nulitate !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close