FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 1-2

Astra a cîştigat la "ruletă" un meci spectaculos în care Pandurii au ratat cu carul

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 23:42

"Lume, lume, hai la fotbal!". Pe Municipalul gorjean s-a "comercializat" aseară spectacol en-gros. Uvertura au semnat-o ploieştenii: raid pe dreapta Strătilă, centrare, "cap" Takayuki în transversală şi reluare simplă în plasă a lui Fatai (4), 0-1! Gorjenii n-au căzut pe gînduri, ci înspre poarta lui Lung jr. Din seria de ocazii, Lemnaru a egalat la goluri (20), iar Vranjes, la transversale (31).

Trupele lui Grigoraş şi Şumudică au decorat cu show şi actul secund, dar au adăugat şi-o doză consistentă de dramatism. Gazdele aveau să plîngă în noapte ratările incredibile ale lui Stromajer, singur cu portarul (48), Lemnaru (83) şi Voiculeţ, bară (88). Pentru că Mihalache a executat la fix o lovitură liberă din lateral dreapta (85), asigurînd Astrei al şaselea meci consecutiv de invincibilitate.


»» Chiricheş a părăsit terenul accidentat în minutul 36, plecînd imediat la spital pentru investigaţii. Controlul medical a arătat că fundaşul s-a ales doar cu o contuzie puternică.

»» Gorjenii au jucat aseară şi pentru Cosmin Băcilă, fundaşul accidentat grav de Gardoş etapa trecută. Fotbaliştii lui Grigoraş au intrat pe teren înaintea fluierului de start cu tricouri şi un banner pe care era scris mesajul: "Fii tare, Cosmine!".

»» La "oficială" a luat loc şi un oaspete-surpriză: preşedintele Benficăi Lisabona, adversara de azi a Oţelului în CL. Luis Filipe Vieira a ajuns la meci cu elicopterul, cu 40 de minute înainte de start.

»» În timpul jocului au putut fi auzite şi scandări pro Universitatea Craiova. Un grup de 20 de suporteri cu fularele Ştiinţei a făcut deplasarea de la Craiova şi s-a aşezat în peluză, lîngă suporterii gorjeni.

»» Viera şi Batin au fost iertaţi de "roşu". În minutul 74, Viera l-a faultat pe Fatai din postură de ultim apărător şi ar fi trebuit eliminat, însă "centralul" Dragoş Istrate i-a arătat doar cartonaşul galben. Tot eliminare s-ar fi impus şi la intrarea lui Batin din minutul 87.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andrei.mishu
andrei.mishu  •  27 Septembrie 2011, 07:56

Felicitari celui care a scris articolul,Cosmin Brujan.Ai remarcat ca Bruno Miguel nu a atins mingea si ca marcator este Mihalache.detaliile mici fac diferenta,ma bucur ca ai observat.succes in continuare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează