FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Astra a reacționat rapid după ce Becali a anunțat transferul lui Budescu la FCSB: „Există o relație foarte bună ”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 07:06 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 09:21

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o apariție publică joi seară, în care a anunțat ce planuri are pentru echipa sa. Printre jucătorii pe care îi vrea se numără și Constantin Budescu (31 de ani), mijlocașul Astrei.

Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, a reacționat prompt după anunțul făcut de Gigi Becali. Oficialul giurgiuvenilor spune că nu știe de vreo ofertă din partea roș-albaștrilor, dar nu a afirmat că Astra nu este dispusă să negocieze.

„Budi e sub contract cu noi! Nu știu de vreun interes al celor de la FCSB. Nu cred că a fost nimic. Nici Budi nu ne-a zis nimic, nici cei de la FCSB nu ne-au contactat. Nici pe noi, nici pe patron, pe domnul Niculae.

Gigi Becali este un om foarte corect. Mereu ne-a căutat când și-a dorit un jucător, mereu și-a exprimat deschis intențiile. Există o relație foarte bună între cele două cluburi, una normală și corectă”, a declarat Mara, potrivit digisport.ro.

2,000.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit transfermarkt

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre derby-ul primei etape, FCSB - Astra

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV. Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”

Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri! Declarații marcă înregistrată în direct la TV: „O să vă închid gura! E un jucător-fenomen”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  08 Ianuarie 2021, 14:09

He he he!Marca inregistrat Becali!Adica deja obisnuita ofertare- in direct- a jucatorului cheie de la echipa cu care urmeaza meciul direct!

113057495799230
Dorin Dorin  •  08 Ianuarie 2021, 13:30

Mai GSP de ce nu va schimbați numele FCSB sport pentru că după mintea voastră în liga 1 joaca numai această echipă transferuri , noutăți știri 70 la sută din știri numai despre ei cred că mai sunt și alții că doar nu or juca singuri ,chiar nu înțelegeți că bombardarea cu știri numai despre ei nu ne vor face fanii acestei echipe e jenantă politica voastră

108776721146777
Florin Grigore  •  08 Ianuarie 2021, 10:08

Ba Mara, nea Geli a zis ca din vara il va lua, cand va fi liber de contract Daca nu te a contactat nimeni, nu i problema, si tu ai facut la fel cu Balgradean

Vezi toate comentariile (3)
Comentează