FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a transferat un fost jucător al Rapidului şi pregăteşte marea lovitură » Îi fură Stelei atacantul mult dorit

Daniel Oros (în alb)
Daniel Oros (în alb)

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 10:43

Rămasă fără Paul Papp, revenit la Chievo, Astra îşi întăreşte apărarea pentru noul campionat.
Giurgiuvenii au repatriat un fost fundaş al Rapidului, Cristi Oros.Dinu Gheorghe a anunţat la Digi Sport că stoperul de 29 de ani, venit de la Hoverla, din Ucraina, se va alătura echipei lui Daniel Isăilă.

Preşedintele Astrei a dezvăluit că mai are pe listă cîteva nume importante pentru transferuri. Giurgiuvenii încearcă să dea lovitura şi să-i aducă pe Alexandru Benga şi Younes Hamza, liberi de contract după despărţirea de Botev Plovdiv.

Atacantul tunisian e dorit şi de Steaua. Campioana vrea să profite că echipa bulgară e aproape de faliment şi-şi pierde gratis jucătorii.

Steaua şi Astra se vor bate vineri pentru Supercupă, de la 21:00, în direct la Protv şi liveTEXT pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
neludum
neludum  •  08 Iulie 2014, 17:56

Gazeta ,e clar ca nu mai are ce scrie ,daca ei considera venirea lui Oros un transfer de marca ! Cu asta ataca Astra titlul ? Hai sa fim seriosi ! Poate daca venea inapoi la Rapid ,era o veste ! Oros lucreaza voluntar, spre exemplu !

juliusmad
juliusmad  •  08 Iulie 2014, 14:23
Postat de just.rapid pe 08 Iulie 2014, 12:59

Cap cret , din postarea lui iti dai seama ca numai la asta se gandeste , sa falimenteze Rapid , Dinamo si Astra , de acolo am dedus . Eu te-am corectat si ti-am spus ca nu e visul meu ci al lui . Ca tu te ataci pentru asta e alta poveste, nu incerca sa faci pe gika contra cu mine ca nu ma bag in jocurile astea forumiste .

nu vrei sa te bagi in "jocuri forumiste", incearca sa nu faci valuri si nu interpreta cum vrei tu anumite comentarii....cap cret ;)

thedronius
thedronius  •  08 Iulie 2014, 14:12
Postat de cracker pe 08 Iulie 2014, 14:01

Se foloseste numele Stelei sa-i creasca cota, daca il vroia Steaua, il cumpara, facea o oferta, acum cand se termina perioada de pregatire si incepe sezonul, hop il vrea Steaua tocmai pe asta.

Pai cracker, am si eu o intrebare: da' pe Steaua o mai interseaza vreun transfer ca incepe campionatul si noi nu avem lotul complet. Refuz sa cred ca astia nu aduc pe nimeni in atac...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează