FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra aplică tactica Stelei! Vrea un jucător de la Rapid: "Îi facem ofertă. Să vedem ce reuşim"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 18:41

Patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a vorbit despre campania de achiziţii a echipei sale din această iarnă.

Pe lîngă cele trei transferuri din străinătate anunţate, oficialul giurgiuvenilor spune că îl interesează şi transferul muntenegreanului Vladimir Bozovici, căruia îi va face o ofertă oficială.

"Vrem trei străini, negociază Dinu Gheorghe cu ei, dar mai multe nu ştiu să vă spun. Sînt jucători importanţi. Mă interesează Bozovici de la Rapid, dar încă nu ştiu care e situaţia clubului, cum e chestia asta cu insolvenţa.

Noi ne vom interesa de el şi îi vom face o ofertă, dar încă nu pot sa vă spun nimic. Îl vrem, să vedem ce putem face", a spus Ioan Niculae la Fanatik Show de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adwtza
adwtza  •  13 Decembrie 2012, 12:05

ala nu pleaca :) nici el si nici pancone

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  12 Decembrie 2012, 22:02

Cum, Conducătorul Gheorghe nu-i vrea pe Surdu, Apostol şi Roman?? Va să zică la Rapid i-a transferat doar ca să-l îngroape pe Utecilă. Nu e prost să-i aducă la Astra...

jalemare
jalemare  •  12 Decembrie 2012, 21:46

Bozo va ramane la Rapid 100%, alaturi de Pancu, Herea si Pecanha. ceilalti vor pleca in marea lor majoritate, cu exceptia celor 3-4 tineri promovati de la Rapid II.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează