FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra are mîine primul amical

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Ploieştenii continua cantonamentul în Antalya cu cîte două antrenamente zilnice, iar mîine au programat primul amical. Elevii lui Nicolo Napoli vor întîlni formaţia SK Mugham, din Superliga din Azerbaidjan.

Cu 11 noutăţi în lotul de 24 de jucători deplasat în Turcia, tehnicianul italian vrea să cristalizeze formaţia cu care va începe returul. Ploieştenii vor fi vizitaţi în cantonament de patronul Ioan Niculae, care va veni să urmărească două amicale: cel cu Ungaria under 20, programat pe 27 ianuarie, şi cel cu Sturm Graz, de pe 30 ianuarie.

Altfel, atacantul Jean N'Kongue încearcă să-şi rezolve problema cu viza pentryu Turcia pentru a se putea alătura lotului aflat sub comanda lui Nicolo Napoli. Camerunezul nu a fost lăsat să intre în Turcia şi a fost nevoit să plece în Franţa pentru a obţine domentaţia necesară.

Napoli îl monitorizează în acest stagiu şi pe mijlocaşul american Cody Degrood, fotbalist revenit de la Petrolul Teleajăn, formaţie la care a fost împrumutat. Americanul a fost inclus în ultimul moment în lotul ploieştenilor.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează