FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra are un oracol în echipă! Ultima previziune și reacția lui Șumudică: "M-a zăpăcit. E cam dilău, dar le nimerește!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 22:50

Florin Lovin este oracolul din echipa Astrei! După ce le-a prezis giurgiuvenilor că vor lua titlul de campioni în Liga 1, acum mijlocașul a făcut o altă previziune.

Fotbalistul crede că echipa sa se va califica în optimile de finală din Europa League după ce Astra va învinge Genk.

"M-a zăpăcit și pe mine când mi-a spus că îi scoatem pe Genk și mergem mai departe. Încep să cred în el. Mi-a zis că suntem campioni, că ieșim din grupe. E cam dilău, dar le nimerește. El este un băiat așezat și își calculează orice pas.

Pe Genk putem să îi scoatem, dar pe urmă ... dacă Astra Gugu, cum au zis ăia la West Ham, ajunge într-o semifinală de Cupă, s-a întors fotbalul cu fundul în sus", a declarat Șumudică.

Șumudică are o relație specială cu mijlocașul de 34 de ani cu care a colaborat înainte și la Concordia Chiajna. De-a lungul timpului au existat și momente mai tensionate între cei doi, dar până la urmă colaborarea dintre ei a continuat.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Ianuarie 2017, 08:42

Fugi si pariaza, Ninele! Poate-ti iese, de data asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează