FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 3-2

ASTRA - CFR 3-2 // N-a mai stat nici o secundă! Dan Petrescu a făcut un gest EXTREM după ce a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 23:18

Dan Petrescu, 51 de ani, antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost eliminat pentru proteste în prima repriză a partidei de la Giurgiu, pierdută de echipa sa cu 2-3. 

Conform TV Telekom Sport, Petrescu a recurs la o decizie extremă după meciul în care fost eliminat de Colțescu: a ales să plece direct la București, separat de echipă!

Dan Petrescu va primi cu siguranță minimum două etape de suspendare, astfel că nu va fi pe bancă la partida cu FCSB de peste două etape. Va fi a treia oară în ultimii ani când Petrescu nu va putea sta pe bancă la derby-ul cu rivala la campionat.

Petrescu, derapaj la adresa lui Sebastian Colțescu

În minutul 42, furios peste măsură că Michael Pereira, unul dintre jucătorii săi, a fost avertizat, „Bursucul” a răbufnit la adresa lui Sebastian Colțescu.

Petrescu a început să protesteze, a ieșit din spațiul destinat antrenorilor, și a dat startul injuriilor în direcția „centralului”, care i-a arătat cartonașul roșu și l-a trimis în tribune.

Acesta nu s-a oprit nici după ce a fost eliminat. A făcut drumul spre vestiare chiar prin interiorul terenului, continuând să gesticuleze nemulțumit și să înjure printre dinți.

Vezi AICI toate detaliile de la Astra - CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  01 Septembrie 2019, 10:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cseacseavlez
cseacseavlez  •  01 Septembrie 2019, 10:56
Postat de Danezul Gramada pe 01 Septembrie 2019, 08:36

Circarul isi pregateste plecarea in China,o baga iar pe aia cu respectul. El pe cine respecta ca isi injura proprii jucatori si pe toata lumea?Banii din champions league il mananca. Si-a pus 2 mil. prima daca se califica. Pai sefii aia sunt fraieri. Nici Guardiola nu are asa prime. Echipa era prima,Minteoan luase 5 din 5,vine BAN PENALTY pt o luna si zice ca a luat el doua titluri la rand. Si ia si prima pt titlu. Sa se duca circarul in China ca nu plange nimeni pt el. Chindia cica a jucat cel mai bun fotbal,dar acum de Astra ca ia batut ce sa mai zica,ca sunt mai buni ca Barca. Slavia Praga cica sunt cei mai buni,na cazut el cu Ajax sau Steaua Rosie ca vedea atunci bataie. In play off liga campionilor cu cine vroiai bai injuratura sa joci,cu Dudelange?Sa te umileasca iar?Cu cineva din Gibraltar ar fi vrut sa joace. Greul acum vine ca vine Europa league si meciuri grele in campionat si echipa ta de old boys gafaie deja.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  01 Septembrie 2019, 10:32

Decizie extrema era sa zboare pe Luna, asa la Bucuresti au venit toti fomistii!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează