FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 3-2

ASTRA - CFR 3-2 // NOTE GSP Cealaltă față a campioanei! 4 jucători au fost corigenți » Cât au primit Dan Petrescu și Colțescu + cine a luat 9

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 09:33

CFR Cluj a suferit aseară prima înfrângere din actuala ediție a Ligii 1, pierzând cu 2-3 pe terenul Astrei Giurgiu un meci plin de evenimente, în care doi jucători ai campioanei au fost eliminați, la fel ca Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor. 

Ratarea grupelor Ligii Campionilor pare să fi cântărit enorm în mentalul jucătorilor lui Dan Petrescu. Aceștia au fost de nerecunoscut în partida de la Giurgiu, în care starea de nervozitate a contribuit decisiv la înfrângere. 

Nu mai puțin de patru jucători de la CFR nu au primit notă de trecere după meciul de aseară. Portarul Vâtcă, autorul unui gest stupid, în urma căruia a fost eliminat, a primit nota 3, în timp ce Cestor și Camora au fost cei mai slabi oameni din apărare, primind nota 4.

Tot 4 a încasat și Lacina Traore, atacant ce a revenit aseară oficial în tricoul CFR-ului. Fostul vârf al lui Monaco a fost inexistent și a fost înlocuit în minutul 63. 

Cel mai bun fotbalist al campioanei a fost Adrian Păun. Omul intrat în circuitul naționalei a reușit douăsupergoluri, Gazeta recompensându-i evoluția cu nota 9, cea mai mare de pe teren.

Dan Petrescu, antrenorul oaspeților, a fost eliminat și a primit nota 3, în timp ce arbitrul Sebastian Colțescu, ținta întregii suflări ceferiste, a primit nota 6. 

Astra a avut doi jucători de nota 8 

Din tabăra Astrei, cei mai buni jucători au fost Risto Radunovic, cel care a transformat cu siguranță două penalty-uri, și Valentin Gheorghe, autor al unei superexecuții din loivtură liberă. Vedetele Tamaș și Budescu au primit 8, respectiv 6. 

ASTRA - CFR 3-2 // NOTE GSP Cealaltă față a campioanei! 4 jucători au fost corigenți » Cât au primit Dan Petrescu și Colțescu + cine a luat 9

Vezi și: 

EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la miezul nopții: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Septembrie 2019, 19:00

Stmiati"'domni"" regateni ,*** si olteni.Va stau ardelenii in gat ,nu-i suferiti ,desi sunt mai gospodari si mai organizati ca voi.Toate fortele pe ei . Au avut viata grea ardelenii si pe vremea ungurilor si acum.Pe vremea ***. E plin Clujul de "***"din toata tara: autoturisme din SV ,GL, CT,OT, SJ,MM, AB,B .Dar voi nu puteti sta acasa ? Daca tot sunteti atata de mandri?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

119755499271483
Steven Donny  •  01 Septembrie 2019, 15:05
Postat de Danut Ognean pe 01 Septembrie 2019, 12:15

***

Bai ***, nu-ti convine cand altcineva are alta opinie decât tine, *** *** care esti? Păcat ca echipele de fotbal nu-si pot alege suporterii, n-ai fi avut loc decât in mașina jandarmilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1084744051597374
Győző Román  •  01 Septembrie 2019, 13:46
Postat de Steven Donny pe 01 Septembrie 2019, 11:49

Domnilor fani ai Cfr-ului, de ce nu dați dovada de fair-play, nu stirbeste nimeni din meritele echipei voastre: de ce nu ar fi un eșec faptul ca nu s-au atins grupele CL? Oare nu asta a fost telul? Iar ceea ce spune un alt distins domn, cum ca toate cartonașele roșii ar fi fost, de fapt galbene??? De cand injuriile grosolane sunt de galben? De ce comportamentul nesportiv nu ar trebui sancționat, Camora avea un galben deja si a mai primit unul, nu roșu direct? De cand scenele de box au loc si pe terenul de fotbal domnule cfrinho, fără ca vinovații sa primească ceea ce merita, adică roșu?Adica noi, ceilalți care am văzut meciul si nu suntem fani Cfr, ar trebui sa fim de acord cu ceea ce-ti debitează ție mintea? Ar trebui sa-ti fie rusine ca postezi așa ceva!!!

Tu n-ai vazut cum sa strica un meci, si faci nervos o echipa intreaga cu ajutorul arbitrului? Uite la Coltescu, el stie. Pacat ca CFR-ul duce faima voastra in Europa, Coltescu si Voichin nu. CFR-ul tot o sa castige campionatul!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează