FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-2

Astra - CFR Cluj 0-2. Dan Petrescu, îngrijorat înaintea meciului din Europa League + Ce zice de Topola - FCSB: „Nu a văzut nimeni așa ceva”

CFR Cluj a câștigat meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0. Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei, e cu gândul la meciul de joi, din turul 3 preliminar al Europa League.
CFR Cluj a câștigat meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0. Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei, e cu gândul la meciul de joi, din turul 3 preliminar al Europa League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 21:52 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 12:39

CFR Cluj a câștigat meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0. Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei, e cu gândul la meciul de joi, din turul 3 preliminar al Europa League. 

„Chiar dacă Astra a avut câteva ocazii, cred că rezultatul a fost meritat. Am mai avut și noi ghinion în trecut, astăzi s-a întors roata. Am dat în bară, am dat pe lângă, și după a venit autogolul lor. 

Postul lui Burcă e cel de fundaș central. Eu l-am folosit fundaș dreapta când nu aveam soluții, nu erau Manea și Susic. Am dat o variantă pentru echipa națională, cei de acolo s-au bucurat”, a spus Dan Petrescu la Look Sport, despre partida de astăzi. 

A fost un test bun, o echipă puternică Astra, ne-a pus probleme. Sperăm ca la meciul din Europa să iasă totul bine, să ne calificăm mai departe şi, Doamne ajută!, să ajungem în grupele Europa League 
Cătălin Itu, mijlocaș CFR

A fost un meci echilibrat în prima repriză. Dacă se termina egal, nu era greşit. În repriza a doua a fost mai bine, am ţinut bine de balon. Am meritat victoria. Se poate întâmpla cu oricine mâine ce s-a întâmplat cu Crepulja şi nu e corect să rădem. Pentru noi e bine, dar pentru el nu e. A vrut să dea mingea afară, dar a intrat în poartă. Se întâmplă. Importante sunt cele trei puncte. E important pentru moral că am câştigat. Ne pregătim pentru meciul de joi 
Mario Camora, căpitan CFR

Dan Petrescu vrea în grupele Europa League

CFR Cluj joacă pe 24 septembrie în Suedia, cu Djurgardens, în turul 3 preliminar al Europa League. Dan Petrescu a analizat șansele de a ajunge în grupele competiției. În play-off, adversară ar fi KuPS Kuopio (Finlanda) sau Sūduva (Lituania).

„Vă spun dacă bat în Suedia, restul nu contează. Avem un meci foarte, foarte greu. Cine va câștiga meciul ăsta, va fi favorită mai departe. Sperăm ca Deac să fie apt, vedem ce va fi. O să fie o misiune grea să alcătuiesc primul «11». Vine și Chipciu, iar jucătorii folosiți astăzi m-au mulțumit”, a comentat Petrescu.

Nu a văzut nimeni așa meci. Poate prin ligile inferioare. În Liga 1 și pe unde am mai antrenat eu nu am văzut așa ceva. Momentele astea te fac să fii mai puternic. Ei vor reveni mai puternici după asta!
- Dan Petrescu, despre Topola - FCSB 6-6, 4-5 d.pen.

Citește și alte știri despre Astra și CFR Cluj: 

FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League!

CFR CLUJ. Dan Petrescu n-are dubii: „E cel mai bun atacant din țară, i-a prins bine că a mers acolo!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  19 Septembrie 2020, 09:42

pai atacantii din liga 1 vor sa dea mingea in poarta o da afara iar fundasi vor so dea afara o baga in poarta =))...

 •  19 Septembrie 2020, 03:36

Aici fette1e fac cunoștință cu băieții și nu invers - www︆.︆walbtc︆.︆net

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close