FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 3-2

ASTRA - CFR // EXCLUSIV GSP Reacție ZDROBITOARE a lui Colțescu: "M-au înjurat de mamă, care a murit acum două luni după o suferință grea!" + Incredibil: CFR Cluj a încălcat regulamentul! + Verdictul GSP față de deciziile arbitrului

Articol de , - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 17:12

Sebastian Colțescu, înjurat ca la ușa cortului de Dan Petrescu și de ceilalți oficiali clujeni, le-a povestit chiar în vestiar, după meci, colegilor din brigadă tragedia prin care a trecut de curând

Dan Petrescu a văzut "roșu" din partea "centralului" în minutul 43 al meciului de la Giurgiu. Nervii tehnicianului au explodat după un cartonaș galben acordat de Colțescu pentru un fault făcut de Pereira asupra lui Bruno. 

Atunci antrenorul a avut un limbaj reprobabil la adresa arbitrului, surprins de toate camerele TV. "Băga-mi-aș p***-n mă-ta! Du-te-n p***a mea! Ce face jegul ăla?" au fost cuvintele lui Petrescu. 

Arbitrul de rezervă Cătălin Popa i-a semnalat lui Colțescu derapajul antrenorului și acesta l-a eliminat!

Raport stufos pe masa CCA

Comportamentul revoltător al antrenorului a fost copiat și de Ioan Ivaşcu, juristul clubului.

Acesta i-a adresat o altă serie de înjurături "centralului" în drumul spre vestiare. "Să-mi bag p**a-n mă-ta!" și "F***-ți morții mă-tii!" s-a auzit din gura oficialului din Gruia. Surse din cadrul Comisiei Centrale au dezvăluit, în această dimineață, pentru Gazeta Sporturilor că toate aceste injurii au fost scrise în raportul de arbitraj, iar cei doi urmează să fie chemați să dea explicații în fața Comisiei de Disciplină a FRF. 

"Dan Petrescu și-a îngropat echipa! N-ai voie să te comporți așa, să înjuri în halul ăsta. Ar trebui suspendat 10 meciuri!"
Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF

„Fotbalul a ajuns să ne ia mințile”

Mai mult, Gazeta a mai aflat un eveniment dureros prin care a trecut Sebastian Colțescu în urmă cu puțin timp. 

"Centralul" din Craiova le-a spus observatorului Aron Huzu, reprezentantului LPF, Viorel Ilinca, dar și colegilor de brigadă, Vladimir Urzică și Marius Nicoară, că în urmă cu două luni a avut parte de un deces în familie, pierzându-și mama.

"Mama a murit acum două luni! M-au înjurat de mamă când ea, săraca, Dumnezeu s-o ierte!, a murit de curând!! Nu mai suntem oameni. Fotbalul a ajuns să ne ia mințile și ne comportăm așa ... Mama a murit după o grea suferință, cu o boală incurabilă, iar eu sunt înjurat în ultimul hal de niște oameni de la care ar trebuit luat exemplu.... E trist că am ajuns aici" au fost cuvintele lui Colțescu în vestiar.

"Eu înțeleg că există niște regulamente și că imediat antrenorii sunt eliminați dacă intră în teren, dar până la urmă regulamentele sunt făcute ca să fie încălcate"
Alin Minteuan, antrenor secund CFR

ORGANIZARE // CFR a încălcat regulamentul!

Oficialii clubului din Gruia, Marius Bilașco și Ioan Ivaşcu, au urmărit meciul din buza tunelului de la vestiare. Ivașcu a intrat pe teren la finalul partidei și i-a apostrofat pe cei din brigadă: "Sunteți cei mai slabi. Am dreptul să fac memoriu să vă scoată din arbitraj!". 

Dan Lăzărescu, fost arbitru, și expert Telekom, a spus: "Este o încălcare gravă de regulament! Nu aveau ce să caute acolo. La vestiare trebuie să ajungă doar cei care sunt trecuți pe foaia pe care o predau la începutul partidei brigăzii de arbitri". 
 

În plus, Viorel Ilinca, observatorul LPF, este cel care l-a chemat pe jurist în cabina arbitrului, după tirada de înjurături. "I-am spus lui Colțescu că-i voi face memoriu la CCA! Când i-am spus că e un arbitru slab, el și-a ridicat tricoul și mi-a arătat abdomenul", a spus Ivașcu.

DEZVĂLUIRI // "Dacă înjuri în modul ăsta, deja e spre penal"

Mihai Stoica, fostul director sportiv al celor de la FCSB, a făcut dezvăluiri în martie 2018 despre comportamentul pe care Petrescu îl are la meciuri, dar și la antrenamente. 

"Problema este că unii consideră că li se permite absolut orice. Petrescu a înjurat de morți arbitrii! Că-și înjură de morți jucătorii e problema lui, dar nu e normal să te comporți așa. Am lucrat cu Petrescu și știu foarte bine cum îi înjura pe jucători. De ce Petrescu nu-l înjură pe Deac? Pentru că nu îi permite, dar își permite să facă asta cu Manea sau cu Păun. Dacă înjuri în modul ăsta, deja e spre penal. N-ai cum să faci așa ceva!", spunea Stoica. 

VERDICTUL GAZETEI ÎN PRIVINȚA PRESTAȚIEI LUI COLȚESCU

» minutul 35: n-a dat fault pentru CFR la duelul dintre Radunovici și Costache, la faza premergătoare penalty-ului gazdelor
VERDICT: GREȘIT

» minutul 36: a dictat penalty pentru CFR la duelul dintre Cestor și Begue
VERDICT: CORECT

» minutul 57: a dictat fault la duelul dintre Cestor și Tounkara, lovitură liberă liberă din care Astra a marcat golul de 3-1
VERDICT: CORECT

» minutul 58: l-a eliminat pe Camora pentru al doilea galben, la semnalizarea asistentului, care i-a reclamat că fotbalistul CFR-ului a avut o comportare nesportivă: a trântit nervos o sticlă de apă 
VERDICT: CORECT

» minutul 62: a dictat penalty pentru Astra și l-a eliminat pe Vâtcă după ce acesta l-a lovit cu palma peste față pe Radunovici după ce prinsese mingea în brațe
VERDICT: CORECT

Astra - CFR Cluj 3-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (191)
gicapuia
gicapuia  •  02 Septembrie 2019, 22:14

Juristul clubului e pe teren injura si ameninta arbitrii !!!!!!!!!!!!! Ce treaba are el acolo ?! E sat fara caini in cloaca asta numita fotbalul romanesc.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  02 Septembrie 2019, 09:54

da cu Hagi nu aveti imagini din meciul de aseara care la randul lui sa exprimat la fel ca Dan la arbitrul jocului. Ceeace nu inseamna ca sunt de acord cu astfel de exprimari dar macar fiti obiectivi ca "se mai uita la meci si copii" vorba lui Nui Om

1357921150902927
Ioan Leanca  •  02 Septembrie 2019, 09:41

MISTER VASSARAS SI MISTER DEACONU - BRICHETA, PE CINE SUSTINETI ASA TARE , PE COLTESCU???? ARE INFLUENTA ASUPRA VOASTRA???? CUM POATE SA FIE DELEGAT ACEST OM CARE A AVUT DESTULE PROBLEME SI SE PARE CA MAI ARE. RECOMANDARI PE VIITOR, RETINUT DE LA DELEGARI SI BINEINTELES O REMARCA ACEST VLADIMIR URZICA DE CE ESTE TRIMIS LA MECIURI IMPORTANTE, NIMIC NU-L RECOMANDA, DIMPOTRIVA NU SEMNALIZEAZA FAULT CLAR LA VALENTIN COSTACHE?? RADUNOVIC NU LOVESTE MINGEA, LOVITURA LIBERA PENTRU CFR CLUJ , SI APOI IESE LA RAMPA COLTESCU CU UN PENALTY INVENTAT, CUM E POSIBIL SA FLUIERI DE LA 30-40 DE METRI, CE-AI VAZUT COLTESCULE???

Vezi toate comentariile (191)
Comentează