FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 21

Astra - CFR şi Braşov - Vaslui, meciurile care "încing" lupta pentru cupele europene

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 13:19

Astra - CFR Cluj şi FC Braşov - FC Vaslui sînt meciurile care închid etapa 21, două partide extrem de importante în lupta pentru primele 5 locuri din Liga 1.

Deşi oficialii din Gruia au anunţat că au renunţat la orice gînd de cupe europene după înfrîngerea cu Poli Timişoara, CFR Cluj are şansa să se apropie astăzi la numai 3 puncte de locul 5. Egalul din Giuleşti, dintre Rapid şi Dinamo, le-a picat extrem de bine ardelenilor, care joacă astăzi cu Astra pentru a reveni în lupta pentru Europa League.

De cealaltă parte, prahovenii speră să profite de avantajul terenului propriu şi să se impună în meciul cu deţinătoarea titlului, o victorie aducîndu-i la egalitate de puncte cu CFR. Elevii lui Tibor Selymeş, care nu au mai pierdut la Ploieşti de mai bine de 5 luni (0-2 cu Mediaş pe 8 august 2010), vin după o serie foarte bună pe propriul teren, avînd trei victorii consecutive.

Meciul Astra - CFR Cluj va începe la ora 17:00 şi va fi transmis de GSPTV. Pe GSP.RO ai fazele VIDEO şi comentariul liveTEXT!

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DIN TUR: CFR CLUJ - ASTRA 2-2!

În ultimul meci al acestei etape, FC Vaslui dă piept cu FC Braşov. Formaţia lui Adrian Porumboiu are şansa să se apropie la numai 4 puncte de liderul Oţelul Galaţi, dacă se împune în deplasarea din această seară, dar meciul nu este deloc uşor pentru trupa lui Viorel Hizo.

"Stegarii" vin după victoria senzaţională din Ghencea, scor 0-3, iar un triumf în partida de sub Tîmpa i-ar îndepărta pe braşoveni de zona "fierbinte" a clasamentului. Echipa antrenată de Antonio Conceicao are 24 de puncte în acest moment, cu patru mai multe decît ocupanta locului 15, primul care duce în eşalonul secund.

Meciul FC Braşov - FC Vaslui va începe la ora 20:30 şi va fi transmis de DigiSport. Pe GSP.RO ai comentariul liveTEXT şi comentăm împreună desfăşurarea partidei!

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DIN TUR: FC VASLUI - FC BRAŞOV 2-1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează