FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CLINCENI 3-1

ASTRA - CLINCENI 3-1 // Ioan Niculae, despre banii restanți: „La Interagro avem alte priorități, oameni productivi!” » Discuție directă cu Alibec: „Ce vorbă e asta?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 19:16

Astra a câștigat meciul cu Acdemica Clinceni, scor 3-1, și urcă provizoriu pe locul 1 în Liga 1.

Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, afirmă că a plătit un salariu restant și anunță două transferuri importante în această iarnă: „Jucătorii au luat în fiecare săptămână câte o primă, inclusiv astăzi. Așa se face scandal în jurul unei echipe care merge bine. Sunt plătiți, astăzi le-am mai plătit încă un salariu. Sunt cu luna noiembrie la zi. Faceți un tur în Liga 1 și vedeți câte echipe sunt în situația asta. Interagro (n.r. firma condusă de Niculae) e un grup mai mare. Avem anumite priorități de plăți, către oamenii care sunt productivi. Și jucătorii sunt importanți, sperăm să plătim tot până la finalul anului”.

Niculae: „Nu pleacă nimeni în iarnă!”

„Eu nu cred că va pleca niciun jucător până în vară. Eu nu voi fi de acord. Am o relație mai mult decât prietenească cu Alibec, Budescu, Tamaș. A apărut astăzi informația că nu vor merge în cantonament. L-am oprit pe Alibec înainte de meci. Mi-a zis «Ce vorbă e asta, ăștia-s nebuni la cap?». Mai mult, i-am dat și o mașină să meargă cu ea.

Se vor face cel puțin două transferuri importante în iarnă, să întărim și faza defensivă. Un mijlocaș, un număr 8 am avea nevoie. Vom avea un cuvânt greu de spus. Doi dintre jucătorii doriți și-au dat acceptul, să vedem dacă acceptă condițiile financiare. Sunt români”, a mai spus patronul Astrei.

Vezi și:

Cronica meciului dintre Astra Giurgiu și Academica Clinceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  21 Decembrie 2019, 09:07

Eu nu am nici-o simpatie fata de acest individ,ca tot un mafiot este ca si altii,dar adevarul este ca sta langa echipa,si cu bani putini face rezultate destul de bune,fata de altii care beneficiaza, si de suportul unui public numeros.

vendredi13
vendredi13  •  21 Decembrie 2019, 04:11
Postat de gigicoaste pe 20 Decembrie 2019, 22:57

"Mai mult, i-am dat și o mașină să meargă cu ea. " asta spune tor despre ce fel de om este Niculae. Are impresia ca poate inchide gura cu o masina. Nu pricep ce le este asa greu sa plateasca cand, mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajung.

Îl rupe pe Alibec, oricum ăsta e mai tare ca GG. Are teren, are și muuuuulte credite. De asta a presat pe lângă Dragnea. Au dat și bani. În agricultură în Europa se ia 1000 euro minim. Nu dă, trebuie să te rogi de el. Nu-s banii lui, sunt împrumutați, o joacă așa. De la Raiffeisen. Baștanul nu știa? Și Digi se ia de Dinamo. Dinamo pentru români este cel mai bun cuvânt grecesc.

spritz123
spritz123  •  20 Decembrie 2019, 23:20

asta e rumanika in care traim fratilor...nelu grasu..de la zimnicea..colonel DIE in 89 care a blocat si facut disparut un vapor cu cafea din Brazilia...care in 89 avea un apartament cu3camere si o Dacia 1310...in 92 a cumparat rafinaria ASTRA din PLOIESTI cu 400 milioane de dolares...si inca multe altele..dar nu mai zic nimic ..ca ma suna astia pe telefonul fara sim..defect si inchis de 3 ani de zile

Vezi toate comentariile (5)
Comentează