LIGA 1  ·  SEPSI - ASTRA 0-0

Astra contează pe 3 puncte la "masa verde" cu Sepsi: "Sigur câștigăm la TAS"

Luni, 16 Octombrie 2017, 17:37

Dani Coman, președintele Astrei, susține că echipa lui va câștiga meciul de pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe la "masa verde", după ce a căzut nocturna la pauză și repriza secundă a început cu întârziere. Scorul final a fost 0-0.

Nocturna cedase prima dată la Brașov în minutul 25, fiind nevoie de 13 minute pentru a-și reveni complet.

"100% vom avea câștig de cauză. Regulamentele sunt clare și trebuie respectate. La articolul 16 punctul 10 din ROAF scrie clar ce se întâmplă. Arbitrul nu ne-a dat nicio explicație. Am auzit ulterior că el a fost rugat de televiziune să întârzie meciul. Astea sunt niște aberații. Modul în care s-a comportat nu e de nivelul Ligii 1.

Când era nocturna stinsă, el a întârziat să scoată echipele pe teren. Am vorbit și la TAS. Rezultatul va fi omologat cu 3-0 pentru echipa oaspete. Sunt ferm convins că arbitrul nu s-a consultat cu nimeni. Dacă vorbea cu cineva de la Ligă i se spunea să oprească meciul", a declarat Dani Coman la TV Digi Sport.

Arbitrul partidei a fost George Rădulescu din București, ajutat la cele două tușe de Alexandru Cerei și Alexandru Vodă.Cine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (19)

alexsandu6  •  23 Octombrie 2017, 18:02

La noi ca la nimeni FRF tace LPF tace nimeni nu vrea sa supere pe nimeni daca sunt reguli de ce nu se aplica ce mai trebuie discutat analizat asta este regulamentul asta e

adi_stelistul  •  23 Octombrie 2017, 12:30

Cat timp regulamentul e clar in aceasta privinta cred si eu ca Astra va primi victoria la masa verde. O competitie e un set de reguli care trebuie respectate, nu doar meciul efectiv. Daca, de pilda, nu e folosit un jucator U21 e incalcata regula si echipa in culpa buna de penalizare? Sigur ca da. La fel daca foloseste un jucator cu cumul de cartonase. Putem spune in acest caz ca victoria ar trebui sa revina echipei care o castiga pe teren, chiar daca mai incalca pe ici pe colo regulamentul? Nu putem, desigur. E acelasi lucru. Putem eventual schimba regulamentele (ma rog, comisiile FRF pot) si PE VIITOR o astfel de gafa organizatorica sa fie penalizata eventual mai putin drastic. Deocamdata regulamentul e asta si asa trebuie aplicat.

haideusicfr  •  22 Octombrie 2017, 12:27
Postat de tihi pe 20 Octombrie 2017, 08:28

Astra rusinea fotbalului romanesc. Nu este in stare sa castige pe teren,si cauta prevederi regulamentare ca sa castige la masa verde !! Inseamna,ca nu discutam de fotbal !! Jucati oameni buni si lasati invartelile legislativa ! Castigati sau nu,ati pierdut prestigiul castigat de Sumudica ! Cu Iordanescu va duceti de ripa !

Sepsi bietii de ei au facut tot posibilul sa nu piarda. Astra ,o echipa infiintata prin furaciune de la Cluj via Ploiesti vrea "dreptate".

Vezi toate comentariile (19)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1