FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-0

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Proteste ale gazdelor » De ce a fost anulat golul lui Budescu din minutul 39

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 21:33

Astra - CS Universitatea Craiova, duel încheiat 1-0, cel mai tare duel al etapei din Liga 1, a adus o fază care a stârnit nemulțumirea giurgiuvenilor în prima repriză. 

În minutul 39, Alibec a fost faultat în apropierea careului oltenilor. Denis s-a grăbit să execute, într-o încercare de a păcăli apărarea alb-albaștrilor, i-a pasat lui Budescu și acesta a înscris în poarta lui Laurențiu Popescu cu o execuţie la colțul scurt. 

Arbitrul Andrei Chivulete a anulat golul gazdelor, spre nemulțumirea acestora. Reluările TV au lămurit motivul: mingea s-a mișcat în momentul în care Alibec a executat lovitura liberă. Iar Chivulete apucase să fluiere înainte ca Budescu să trimită în plasă. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida Astra - Craiova!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  09 Decembrie 2019, 07:53

Cine se uită cu atenție observă că mingea s-a mișcat.

lupu68
lupu68  •  09 Decembrie 2019, 01:23

Nu-mi place sa ma bag in treburile altora (adica la alte echipe), dar chiar nu e adevarat. Inabilitate crasa a arbitrului. Nu-i adevarat ca s-a miscat mingea, nu s-a miscat deloc! Gol perfect valabil. Inainte de asta mai fusese o faza cand Alibec, faultat inspre tusa, a dat o pasa lunga de gol pentru un coechipier care scapase aproape singur, cred. Arbitrul a fluierat fault, fara sa astepte. Bad referee, la reciclare cu el, sta tare prost la capitolul interpretarea fazelor de joc!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează