FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA

ASTRA - CRAIOVA // Craiova, împotriva „Balaurului cu 3 capete” + Șicanată de oamenii lui Mititelu?

ASTRA - CRAIOVA // Împotriva ”Balaurului cu 3 capete”
ASTRA - CRAIOVA // Împotriva ”Balaurului cu 3 capete”

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 17:21 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 17:26

Craiova a ajuns în fața ultimului obstacol dinaintea meciului "cu titlul pe masă" contra campioanei CFR. 

Scăpat ca prin urechile acului de noul coronavirus - vorbim de jucători -, dar lipsit de aportul căpitanului Nicușor Bancu, suspendat, liderul se pregătește să dea ochii cu un adversar special.

Astra e văzută de mulți drept echipa în care legea o fac "gemenii golului", Denis Alibec și Constantin Budescu. Ceea ce este adevărat. În acest sezon de Liga 1, primul a marcat 14 goluri și a dat 11 assist-uri, iar Budi are 6 reușite și 8 pase decisive. Însă Bogdan Andone mai are o armă letală: Valentin Gheorghe.

În 2019-2020, mijlocașul de bandă a punctat de 10 ori și a mai contribuit cu două assist-uri, iar el și Alibec alcătuiesc cel mai eficace cuplu de marcatori din Liga 1! Altfel spus, un balaur nu cu două, ci cu trei capete! O adevărată provocare pentru apărătorii lui Cristiano Bergodi.

Și Universitatea are oamenii săi letali. Unul e Cicâldău, cu 13 goluri și 7 pase decisive, secondat de Mihăilă (7/5). Koljici a demarat spectaculos la restartul Ligii 1, dar s-a stins în ultimele etape și, per total, a rămas la doar 6 reușite și un assist.

30de goluri și 21 de assist-uri au împreună Alibec, Budescu și V. Gheorghe

26de goluri și 13 assist-uri a adunat trioul craiovean Cicâldău-Mihăilă-Koljici

Șicanați de oamenii lui Mititelu?

Andrei Preda, unul dintre liderii Peluzei Sud 97, galeria FC U Craiova 1948, anunță că el și colegii săi o vor susține pe CFR în duelul din ultima etapă, cu CS Universitatea. "Am auzit că suporterii celor de la CS U se strâng în oraș la meciul cu CFR. Și noi vom fi acolo, o să sărbătorim fiecare gol al CFR-ului. Să vezi atunci distracție. Nu putem accepta să-i vedem pe cei care îi pupau mana lui Mititelu când erau angajații acestuia la ziar și îl întrebau ce știri să scrie și care acum conduc galeria CS U", a spus Preda la Radio Sport 1. El i-a atacat și pe conducătorii lui CS U: "Sorin Cârțu și Marcel Popescu să-și vadă de treaba lor, ca sunt bătrâni... Să-și încaseze banii. Să nu mai vorbească pentru că îi va costa. Și pe omul ăla senil, pe Marcel Popescu... Stătea pe la club și îi pupa mâinile lui Mititelu. Așa făcea fosila aia bătrână... Și Manda, bărbatul Olguței Vasilescu, a fost angajat la Mititelu și vorbea cu el cu «Patroane»".

CRAIOVA. Explicațiile lui Sorin Cârțu după filmulețul în care a sfidat pandemia: „Trăire mare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
radufl
radufl  •  29 Iulie 2020, 13:24

Gogoașă ăsta o caută cu lumânarea... e posibil să o găsească în curând :) Întrebarea este: cum a ajuns acest specimen să fie citat în GSP? Cine i-a înregistrat/notat interjecțiile pe care le-a emis, cine a dat copy-paste din pagina sa de FB? Un jurnalist?!?

mihneadds
mihneadds  •  29 Iulie 2020, 11:52

Chiar era necesara stirea ca infractorul de drept comun gogoasa vrea sa vina in centru? Sa vina totusi, sa vada si el cum e la oras! Mititeii mor de necaz!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Iulie 2020, 20:03
Postat de prazburg1948 pe 28 Iulie 2020, 18:46

Pentru cei ce nu stiu, Mititelu le facea reclama PSDistilor.

Au uitat, acum tot puzul face reclama pnlului ca a i-au promis booveni lor întăre pe oblemenco :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează