FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra dă lovitura pe piaţa transferurilor » Doi grei: Spadacio şi Arthuro

Arthuro a mai jucat în Liga 1 pentru Steaua.
Arthuro a mai jucat în Liga 1 pentru Steaua.

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 23:05

Cei doi vor semna săptămîna aceasta cu Astra.

Activă doar la capitolul plecări pe piaţa transferurilor, formaţia ploieşteană a dat lovitura în acest weekend. S-a înţeles cu fostul rapidist Juliano Spadacio (31 de ani) şi cu fostul stelist Arthuro (29 de ani), ambii brazilieni venind liberi de contract. Mijlocaşul a jucat în toamnă la echipa lui Ladislau Boloni, unde a prins doar 7 meciuri, în timp ce atacantul a evoluat ultima dată pentru formaţia braziliană FC Avai, echipă ce a retrogradat de pe ultima poziţie la finalul sezonului trecut. După experienţa de la Steaua, din 2008, atacantul a mai jucat pentru formaţii ca Terek Groznîi (Rusia), Flamengo (Brazilia) sau Celta Vigo (Spania II), pentru care nu a reuşit însă să marcheze nici măcar un gol!

"Arthuro şi Spadacio nu au semnat încă, dar săptămîna viitoare probabil că vom perfecta documentele. Spadacio este scump, dar e un fotbalist foarte bun", a declarat preşedintele Petre Buduru la Radio GSP.

Arthuro ar putea debuta sub comanda lui Conceicao chiar în partida amicală de astăzi, împotriva ucrainenilor de la Zoria Lugansk, programată de la ora 18:00.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
draki
draki  •  23 Ianuarie 2012, 01:20

da,da,da arthuro un adevarat greu :)))))) poate o mai fi luat ceva kg de a devenit asa greu si spadacio a ajuns la 32 de ani nu cred ca il lasa Boloni pe dinafara daca mai era ceva de capul lui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează