FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA, DEPUNCTATĂ // Ioan Niculae dezvăluie datoria pe care o are la ANAF și de ce e sigur că va câștiga la TAS: „Cei de la Comisie nu au știut de hârtia asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 17:36

Astra Giurgiu a fost depunctată cu 3 puncte de Comisia de Apel pentru acordarea licenței cluburilor din cadrul FRF, din cauza datoriilor financiare către ANAF!

Patronul Ioan Niculae e încrezător că formația lui își va recupera punctele la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

„Am fost anunțat de puțin timp de oamenii mei din club despre această decizie. Le-am spus să stea liniștiți, pentru că mă folosesc de ordonanța 6, iar eu am primit o hârtie că pot să achit datoria de 800 de mii de lei până pe 27 decembrie. Nu consider că este nicio o răutate din partea Comisiei, doarece cred că cei de la Comisie nu au știut de hârtia pe care eu o am și de faptul că pot să plătesc până pe 27 decembrie suma respectivă. Sută la sută ne vom recupera punctele de la TAS”, a declarat Niculae, conform Prosport.

CE SPUNE ART. 61 BIS, ALIN. 3, DIN REGULAMENTUL DE LICENȚIERE: 

„În cazul în care cluburile licenţiate încalcă prevederea de la alin. 1, acestea trebuie să demonstreze că, până la termenul de grație pentru plata datoriilor financiare restante, respectiv  ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie, datoriile existente la 30 septembrie anterior, asa cum sunt definite la alin. 1 de mai sus, au fost plătite sau creditorii au acceptat în scris prelungirea termenului de plată al acestor datorii după data de 30 noiembrie a anului respectiv”.

CLASAMENT LA VÂRF ÎN LIGA 1 ACTUALIZAT: 

1. CFR Cluj 41p 
2. Astra Giurgiu 40p (3 puncte depunctare)
3. Craiova 37p 
4. FCSB 36p 
5. Gaz Metan 36p

Vezi și: 

ASTRA - CLINCENI 3-1 // Ioan Niculae, despre banii restanți: „La Interagro avem alte priorități, oameni productivi!” » Discuție directă cu Alibec: „Ce vorbă e asta?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mehighms
mehighms  •  22 Decembrie 2019, 12:45
Postat de Viorel Profesorul pe 21 Decembrie 2019, 20:32

Poate asa castiga si FCSB campionatul penalizand Astra si interzicand CFR -ul la transferuri

cred ca ai meditat extrem de mult sa scrii asa o tampenie!

252325509051324
Ionita Ilie  •  22 Decembrie 2019, 09:22

Sigur va castiga la TAS , a fost o neintelegere si cei de la Comisie nu stiau de termenul stabilit pt achitarea restantei , asa ca tot ASTRA pe primul loc !!!!

10aripa
10aripa  •  21 Decembrie 2019, 20:51
Postat de Viorel Profesorul pe 21 Decembrie 2019, 20:32

Poate asa castiga si FCSB campionatul penalizand Astra si interzicand CFR -ul la transferuri

E ultima lor speranță...:))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează