FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

EXCLUSIV Situație incredibilă, înainte de Astra - Dinamo: „Nu poate face hocus-pocus peste noapte”

Eugen Neagoe întâlnește al 4-lea antrenor dinamovist în al 4-lea meci contra „câinilor” în această ediție. Astra - Dinamo se joacă în prima etapă a play-out-ului din Liga 1, vineri, de la ora 20:30. +14   FOTO
Eugen Neagoe întâlnește al 4-lea antrenor dinamovist în al 4-lea meci contra „câinilor” în această ediție. Astra - Dinamo se joacă în prima etapă a play-out-ului din Liga 1, vineri, de la ora 20:30.

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021 17:07 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 09:05

Eugen Neagoe întâlnește al 4-lea antrenor dinamovist în al 4-lea meci contra „câinilor” în această ediție. Astra - Dinamo se joacă în prima etapă a play-out-ului din Liga 1, vineri, de la ora 20:30. 

Dusan Uhrin începe mâine al doilea său mandat la Dinamo. Situația este teribilă pentru roș-albi, mult mai rău decât în momentul în care cehul a preluat "haita" în vara 2019, după doar 3 puncte din 15 posibile în startul ediției precedente:

  • Dinamo a adunat doar două puncte în ultimele 10 etape, răstimp în care a marcat doar de trei ori.
  • Atacanții „câinilor" nu au mai marcat de 11 etape în campionat
  • „Câinii" au adunat 5 eșecuri consecutive în toate competițiile, au marcat doar două goluri și au încasat 8
  • Astra a adunat 11 meciuri oficiale fără înfrângere, dintre care 7 victorii și 4 remize.

Astra - Dinamo, cu al 4-lea antrenor pe banca bucureștenilor

Uhrin se va întâlni mâine diseară tocmai cu Eugen Neagoe. Cel de la care, practic, a preluat Dinamo în primul mandat, "Geană" fiind silit să abdice în acel moment, după ce era să moară pe banca roș-albilor, prins la mijloc într-un război civil între suporteri și conducerea clubului. 

Dacă Astra - Dinamo se joacă la 72 de ore distanță de la precedentul duel, din prima manșă a semifinalelor Cupei României, Neagoe va întâlni diseară fosta sa echipă a 4-a oară în actuala ediție, având al 4-lea antrenor oponent în tabăra oaspeților! 

„Am jucat contra lui Contra, apoi a lui Gane, a urmat Mulțescu, acum Uhrin. Mai urmează apoi alt meci oficial, oare ce va mai urma?!", a replicat amuzat olteanul. Uhrin a efectuat doar două antrenamente cu echipa, aseară delegația a poposit la "Domeniul Greaca" la trei sferturi de oră de Giurgiu. Neagoe nu crede că Dusan ar putea provoca o schimbare majoră în tabăra adversă.

Îi pare rău de Mulțescu

„Sincer nu știu cât poate schimba Uhrin în două zile, în două antrenamente, să facă hocus-pocus. Nu cred că va fi mai greu decât marți, în Cupă, acolo unde Dinamo a alergat, a avut agresivitate, ca să rămână în joc pentru calificare. Nu știu dacă ei vor fi refăcuți fizic, și noi am avut, practic, doar 48 de ore pentru refacere și pregătirea jocului. Vom vedea care va fi mai bine fizic, eu sper ca echipa mea să fie bine. 

Îmi doresc foarte mult să câștig. Lupta rămâne deschisă în play-out, se poate întâmpla orice. Vreau să câștigăm, indiferent de adversar, nu că am ceva contra lui Dinamo de la acel eveniment. Să nu pierdem, e foarte important, avem 11 meciuri oficiale de când nu am fost înfrânți. Sincer, nu știu dacă Dinamo poate să aibă o exprimare formidabilă decât marți seara. Din punctul meu de vedere, echipa lui Mulțescu a făcut un joc bun, nu știu dacă vineri, în campionat, poate juca mai bine", a reacționat Neagoe pentru Gazeta Sporturilor. 

3 victoriiși un egal a strâns Neagoe contra lui Dinamo de la momentul părăsirii clubului din Ștefan cel Mare în vara 2019

Am tot demonstrat la fotbal, nu trebuie să arăt ceva cuiva! Mai ales celor de la Dinamo. Urez sănătate tuturor. Din partea mea, să bată Astra vineri, apoi Dinamo poate să învingă pe linie

Îmi pare rău că victoria noastră, eșecul lui Dinamo, a dus la demisia lui nea Gigi Mulțescu, pe care-l apreciez enorm. Îl prețuiesc mult. Vom vedea dacă Dinamo va fi inspirată în decizia luată. Se spune că schimbările de antrenori produc declic-uri, șocuri pozitive, vom vedea
- Eugen Neagoe, antrenor Astra

VIDEO Eugen Neagoe: „Nu mă interesează absolut deloc ce se întâmplă la Dinamo”

Citește și alte știri despre Astra - Dinamo:

EXCLUSIV UPDATE Încă o reușită pentru fanii lui Dinamo! DDB a strâns banii pentru a salva Săftica. Prima reacţie a celor din PCH

EXCLUSIV VIDEO Portretul lui Dusan Uhrin: „Mână de fier! Trebuie să dea cineva cu pumnul în masă la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  16 Aprilie 2021, 08:54

Eugen Neagoe, antrenor Dinamo???????????????/

dragdim
dragdim  •  16 Aprilie 2021, 01:28

Nea Goe vorbește ca sa se afle in treaba. A fost greșeala lui ca a venit la Dinamo, același tratament ar primii Niculescu de la fanii Craiovei, sau oricare fost jucător dinamovist.

mailman.two
mailman.two  •  15 Aprilie 2021, 23:06
Postat de mailman.two pe 15 Aprilie 2021, 23:02

Nu-l inteleg pe neagoe!? .... a fost si el la dinamo si nu a avut rezultate!... si nu era situatia de acum. Era mai buna. Sajoace echipa lui si sa taca. Castiga, ok, nu inteleg de ce face el aprecieri față de alri antrenori? Sa nu uite ca ei au gestîonat situstii mult mai difîcile decat are neagoe la astra! Astra trebuie sa fie exclusa din liga 1 la aceasta ora! Sa se gandeasca la asta in primul rand!

Daca neahoe ar fi avut arbitrajele lui dinamo din ultimelè meciuri, oare ar mai fi castigat!? Cu siguranta nu!!....sa-si vada de treaba lui! O sa dea de alte echipè cand arbitti nu le vor mai martela ca pe dinamo si atunci neahoe va pierde cu siguranta! Atunci sa-l vad!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează