FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

ASTRA - DINAMO / FOTO Condiții groaznice de joc la Giurgiu » Întrebare importantă: s-a respectat regulamentul FRF?

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 20:02

Dinamo își joacă șansa la play-off la Giurgiu, împotriva Astrei, pe un gazon care se prezintă în condiții teribile. Întrebarea este: de ce nu s-a dat drumul la încălzire?

  • Astra- Dinamo și Iași-Viitorul pot fi urmărite în format liveTEXT AICI și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și TV Look.

Gazonul stadionului Marin Anastasovici din Giurgiu este acoperit în totalitate de zăpadă.

Conform regulamentului de licențiere al Federației Române de Fotbal, toate stadioanele pe care se dispută partide de Liga 1 ar trebui să dețină un sistem de încălzire al gazonului. 

"Potrivit unei decizii a Comitetului Executiv al FRF este obligatoriu ca din sezonul 2012/2013 stadioanele din primul eşalon să fie prevăzute cu sistem de încălzire a gazonului", preciza Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere a FRF.

Încă un detaliu care creează disconfort telespectatorilor și arbitrilor partidei este echipamentul alb al giurgiuvenilor. În plus, mingea cu care se joacă este galbenă, ceea ce face ca meciul să fie și mai greu de urmărit.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
259929741160038
Dorin Corso Marinescu  •  25 Februarie 2018, 11:42

*** trebuiau să fie obișnuite cu frigul că doar își petrec timpul în .... cușcă,de parcă ei ar avea cine știe ce stadion în Ștefan cel mare.Hotu strigă hoții de parcă au uitat cât au furat de când s-au înființat până s-au ...evaporat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Februarie 2018, 02:11

culmea, se agita pe aici unii care au sarbatorit o victorie dupa o bricheta aruncata pe teren. Dinamo nu are nici o scuza iar maimutzoiul asta cu contestatia asteptam sa-si depuna demisia.

vladutz13
vladutz13  •  25 Februarie 2018, 01:15

Da, stadionul trebuie sa aiba incalzire functionala si este normal sa fie pornita. Da, trebuia jucat cu o minge portocalie. Da, da, da. Trebuia suspendat jocul?? NU!! Se poate juca fotbal bine mersi pe zapada, terenul nu a fost inghetat, conditiile de joc si mingea au fost aceleasi pt ambele echipe!!! Daca vrei, poti arde o amenda uriasa Astrei, dar meciul trebuia sa se joace si rezultatul nu are de ce sa fie schimbat. Asta e parerea mea. Nu o sa se intample nimic, LPF nu actioneaza niciodata impotriva cluburilor

Vezi toate comentariile (17)
Comentează