LIGA 1  ·  ASTRA - DINAMO

ASTRA - DINAMO / Ilie Dumitrescu a găsit motivul primei reprize slabe a lui Dinamo

Sambata, 24 Februarie 2018

 Dinamo joacă acum meciul decisiv pentru calificarea în play-off, împotriva Astrei. Dinamoviștii au făcut o primă repriză slabă, fiind conduși cu 0-1.

  • Astra- Dinamo și Iași-Viitorul pot fi urmărite în format liveTEXT AICI și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și TV Look.

" Astra s-a adaptat mai bine la condițiile de joc. A făcut pressing, a controlat jocul. Dinamo foarte puțin. Când jucătorii de bază nu pot face diferența e greu. Jucătorii care au făcut un meci bun cu Steaua, azi nu se văd. Nistor și Torje n-au avut o evoluție consistentă. Cel puțin până acum. Să vedem după pauză", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: ASTRA - DINAMO / FOTO Condiții groaznice de joc la Giurgiu » Întrebare importantă: s-a respectat regulamentul FRF?



Cine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (1)

mihai_bn  •  24 Februarie 2018, 21:24

Lasă Iliuță motivele de genu` s-au adaptat mai bine la condițiile de joc sau nu le-a priit terenul, că ambele echipe joacă exact în aceleași condiții. Футбольный клуб Динамо e o echipă absolut penibilă și securistă.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1