FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL DOPAJ LA ASTRA

ASTRA. Edi Iordănescu garantează pentru jucătorii suspectați de doping: „Inconștienți, dar băieți de caracter”

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, garantează pentru cei 3 jucători de la Astra acuzați de doping +7   FOTO
Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, garantează pentru cei 3 jucători de la Astra acuzați de doping

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 19:19 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 19:37

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, garantează pentru cei 3 jucători de la Astra acuzați de doping.

  • CONTEXT: Astra trebuie exclusă din Liga 1! GSP a aflat că la ultimul termen al comisiei ce anchetează cazurile lui Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, acuzați că ar fi apelat la o terapie interzisă, primul dintre ei a povestit cu lux de amănunte toată procedura efectuată!

„Pe cei trei jucători care sunt în situaţia aceasta neplăcută îi cunosc foarte bine şi eu girez pentru ei, ca seriozitate şi caractere. Sunt băieţi de caracter, au făcut o greşeală, au fost naivi, cineva care face un astfel de gest nu se duce, îl face şi singur se expune cum au făcut ei trei. 

Au greşit, au fost inconşienţi, aceasta este realitatea, dar girez pentru caracterul lor, pentru profesionalismul lor. Nu iau apărarea clubului Astra pentru că am fost acolo şi am trăit o perioadă foarte frumoasă, cu performanţe şi am construit împreună o echipă de la zero, care a produs rezultate, dar eu cred că echipa nu ar trebui să sufere atât timp cât nu a fost la curent cu ceea ce s-a întâmplat. 

Ar fi o lovitură pentru întreg fotbalul românesc, nu numai pentru Astra, ca formația să fie exclusă. Astra a făcut performanţe pentru fotbalul românesc, pentru România în cupele euroepene şi haideţi să fim cu toţii solidari cu situaţia de acolo! Astra nu are nicio vină cu ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Edi Iordănescu înaintea meciului CFR Cluj - Astra.

Cazul Dopaj la Astra, pe scurt:

+3 FOTO
  • La începutul lunii septembrie, ANAD a intrat în posesia unor fotografii, pe care o clinică din București le-a postat pentru a-și promova imagina și tratamentele pe care le efectuează.
  • În respectivele poze apăreau Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, jucătorii Astrei, cu perfuziile-n venă!
  • După ce a fost vizitată de ANAD, clinica a luat o decizie surprinzătoare: a șters toate pozele urcate pe Instagram.
  • Pe 14 ianuarie, la comisia de audieri de la ANAD, Ioniță a recunoscut toate acuzațiile.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dennis Man, avertizat de românul cu peste 100 de meciuri în Serie A: „Va avea mereu cuțitul la os!” + „Faci un meci prost? Mai joci peste 10 etape!”

Dinamo dă o lovitură de imagine! Pregătește transferul unui veteran: „Mai pot arăta multe” » Reacția clubului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează