FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // FOTO Romario Benzar a părăsit terenul accidentat! Bătai mari de cap pentru selecționerul Cosmin Contra

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2019 20:17

FCSB s-a impus în deplasarea de la Astra Giurgiu, scor 2-0. Romario Benzar (26 de ani), singurul jucător convocat de Cosmin Contra de la vicecampioană, a părăsit terenul accidentat în minutul 48, la scorul de 2-0 pentru formația sa.

UPDATE 23:0)

Romario Benzar a suferit o entorsă. Urmează să efectueze analize mai amănunțite, iar un răspuns final în privința disponibilității lui pentru meciurile naționalei va fi dat luni.

Mihai Teja a fost nevoit să schimbe imediat după pauză. Romario Benzar a cerut schimbare acuzând dureri la gamba dreaptă. Fundașul dreapta s-a prăbușit pe teren fără a fi implicat în vreun duel cu adversarii. Locul i-a fost luat de Mihai Roman. 

Probleme mari pentru Contra

Romario Benzar se adaugă unei liste lungi de indisponibili pentru naționala lui Contra. Cele mai importante nume din „infirmerie” sunt Vlad Chiricheș, Florin Andone, George Țucudean și, mai nou, Ciprian Tătărușanu. 

Vezi și: 

Dică s-a dezlănțuit la adresa lui Teja: „Probabil nu știe că era pe 2 când a venit. Să fie atent, mă deranjează!”

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează