FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // Note GSP: preferatul lui Gigi Becali, cel mai slab de la FCSB! Cine a impresionat și cine a luat 2

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 09:27

FCSB s-a impus fără probleme pe terenul Astrei, 2-0, după un meci dominat de echipa roș-albastră.

FCSB a decis soarta meciului încă din prima repriză, prin golurile lui Harlem Gnohere și Iulian Cristea, în timp ce Astra nu a avut forța de pune probleme la poarta lui Cristi Bălgrădean.

Harlem Gnohere, Iulian Cristea, Dennis Man și Filipe Teixeira a fost cei mai buni jucători ai meciului Astra - FCSB, fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.  

De la FCSB, cei mai slabi au fost Mihai Roman, Junior Morais, Florinel Coman, Mihai Bălașa și Florin Tănase, preferatul lui Gigi Becali. Aceștia au avut o evoluție dezamăgitoare și au primit nota 5.

„Florin Tănase e cel mai bun. Merita să fie convocat la echipa națională. Este mai bun decât toți jucătorii chemați”Gigi Becali la TV Digi Sport

Fundașii Astrei, Florin Bejan și Erico da Silva, au fost cei mai slabi de pe teren, fiind notați cu 2. Mihai Teja, antrenorul FCSB, a luat 6, în timp ce Costel Enache, tehnicianul Astrei, a primit 4. 

note gsp 

Citește și:

Gigi Becali explică datoria Astrei și respinge orice suspiciune de blat: „Ce, e imoral să faci așa ceva?”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
e_lae
e_lae  •  18 Martie 2019, 15:18

Morais nu mi s-a patrut slab, Balasa nici n-a apucat sa joace prea mult. Tanase a avut mai mult de munca la mijloc, voi l-ati notat cu 5 ca nu s-a prea vazut la finalizare. Note date din burta din ce se vede

adi67
adi67  •  18 Martie 2019, 12:58

Pe vremuri , predecesorii vostri in "ale jurnalismului" dadeau 4 pe linie . Voi ati gasit ceva deosebiri , se pare .

ninho1966
ninho1966  •  18 Martie 2019, 12:30

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar omul de la GSP care a dat notele la acest meci este cumplit de subiectiv. Nu poti sa dai doar nota 5 lui Tanase, cand statisticile arata ca fost motorul echipei care a castigat cu 2-o in deplasare. O presa lipsita de obiectivitate nu mai e presa, iar GSP scade tot mai mult din acest punct de vedere. Pacat... Chiar va urmaream cu interes... Va trebui sa caut un alt site de profil, probabil, caci eu vreau sa fiu informat corect, nu manevrat de vendetele personale ale unor ziaristi care si-au uitat menirea...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează