FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // Reacția surprinzătoare a lui Basarab Panduru după meciul controversat dintre Astra și FCSB: „E rudimentar”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 09:50

Basarab Panduru a vorbit despre meciul dintre Astra și FCSB 0-2 și spune că jucătorii formației din Giurgiu nu pot fi acuzați de blat în meciul de duminică, ci de lipsă de valoare.

„Nu pot să spun că mi s-a părut dubios meciul. Nu pot să spun că a fost dubios când mă uit la jucătorii ăştia, care nu sunt jucători. De ce să am eu pretenţii că pot rezolva nişte faze aşa cum ar trebui să le rezolve? Pe Bejan nu l-am văzut niciodată un mare fundaş. E rudimentar și de aceea face greşelile alea.

Parcă ar fi Otamendi şi ne trezim că Otamendi face nişte faulturi pe care nu le-a făcut niciodată. Acum îi certăm pe Erico şi pe Bejan de parcă ar fi mari fotbalişti?”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

2a fost nota primită de Erico Da Silva și de Bejan din partea Gazetei Sporturilor după Astra - FCSB 0-2

Citește și:

INCREDIBIL! Gigi Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB de duminică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
para.para
para.para  •  19 Martie 2019, 15:15

Asteptam parerea lui Panduru si dupa meciurile Astrei cu CFR si cu Craiova, daca tot rudimentari o sa-i faca desi o sa-si dea amandoi viata pe teren.

florianveress
florianveress  •  19 Martie 2019, 13:45

pandurule, aveam pretenţii de la tine, nu deveni şi tu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  19 Martie 2019, 13:27

De ce e surprinzatoare dle fitzuicar NO NAME? Ca nu gandeste ca tine si ca nu sustine aberatia ta ca a fost blat... Cand a batut cfr n-a mai fost blat... A fost pe bune... Nu vedeti ca sunteti jalnici cu comentariile!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează