FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // VIDEO Dani Coman, reacție euforică după meci: „Alibec nu are de demonstat nimic. Putem construi o nouă echipă mare la Giurgiu!”

Dani Coman
Dani Coman

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 22:58

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a trasat primele concluzii după victoria reușită de echipa sa contra FCSB-ului, scor 2-1 (Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28). Oficialul giurgiuvenilor a vorbit și despre Denis Alibec, autorul golului victoriei. 

„E o victorie meritată după cum a mers jocul. Am arătat determinare, am arătat că putem face încă o echipă mare la Giurgiu. E o victorie câștigată în cea de-a doua repriză, ceea ce înseamnă că antrenorul a avut un atu important prin ce a discutat cu jucătorii la pauză. E important pentru Dan Alexa și pentru staff-ul lui, dar și pentru fiecare jucător importantă. FCSB se bate la primele locuri, cum și noi o vom face.

Denis Alibec nu are de demonstrat nimic, a demonstrat până acum. Pentru mine e un jucător extraordinar și mă bucur mult că îl avem”, a spus Dani Coman după meci.

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Astra - FCSB 2-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
811730288915362
Constantin Luca  •  06 August 2019, 11:42

PUTETI CONSTRUI CALICILOR,DACA VA MAI ARBITREAZA KOVACS,COLTESCU,R.PETRESCU OSA FACETI O ECHIPA MARE.

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  06 August 2019, 10:22

Da,s-ar putea dar nu cu PRODALEXA antrenor.......

godot
godot  •  06 August 2019, 10:17

Ce mare lucru a demonstrat Alibec în fotbal? E un atacant de 28 de ani cu un (1) gol la echipa națională, într-o epocă în care concurența pe postul de atacant a fost ultra-accesibilă. A dat ceva (nu multe) goluri la Astra, a dat chix total la Inter, în Belgia, la FCSB.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează