FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Gigi Becali, criză de furie și atac xenofob: „Înseamnă că trebuie să ia CFR campionatul. Istvan Kovacs e o mizerie de om! Să se ducă la el în Ungaria”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 23:47

FCSB a pierdut pe terenul Astrei Giurgiu, 1-2 (Oaidă 28 / Gheorghe 20, Alibec 75, iar Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Latifundiarul crede că centralul ar fi trebuit să dicteze două penalty-uri în favoarea echipei sale. 

„Asta e, ce să facem? E moarte de om ce s-a întâmplat în această seară? Nu e. Kovacs era cel mai bun arbitru, dar am avut penalty-uri nedate. Ce să mai facem? Înseamnă că trebuie să ia CFR campionatul. Vom juca în Europa și vom termina pe locul pe care îl vor ăstia de la Federație.

Dacă avem două penalty-uri și nu le primim, ce să facem? E determinant ce s-a întâmplat. Am primit un gol dintr-un fault în atac și am avut două penalty-uri nedate. Nu mă mai interesează nimic în rest. Echipa mea a jucat extraordinar!”, a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Aflat în studio, Ion Crăciunescu, fost mare arbitru, a confirmat că FCSB ar fi trebuit să primească penalty-urile invocate de Becali.  

Patronul FCSB-ului a avut și un derapaj xenofob la adresa arbitrului Isvan Kovacs, din Carei: „Și-a bătut joc de munca copiilor ăstora. Nu ți-e rușine? Mizerie de om. Fault clar în fața lui, ce greșeală? Dacă nu l-a văzut, să se ducă la el acasă, în Ungaria”.

„Vom avea alt antrenor la meciul cu Mlada Boleslav. Poimâine în mod sigur sau poate mâine. În pole-position e Conceicao. Mi-au spus alți oameni că trebuie să-l iau. Noi jucăm cu Guimaraes în play-off-ul Europa League, iar el cunoaște bine acea echipă. Plus că el cunoaște și CFR Cluj bine. Conceicao va face totul, de asta vine. El face totul, nu mă bag peste el. Nu mă mai bag deloc. Sunteți mulțumiți?”
Gigi Becali

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Astra - FCSB 2-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (120)
511110169080791
George Burcasimi  •  06 August 2019, 13:23

Nu am vazut meciul ,dar daca nu a acordat 2 penalturi ,este foarte grav ,a mai dezavantajat Steaua cu Tg. Mures.Eu il lasam la pe teren ,daca ma fura .Daca il intalnesc la Carei ,il scuip intre ochi pe derbedeu de Istvan !

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 August 2019, 11:58

Dar *** nu s-ar putea duce la el acasa, doar ca nu se stie unde este asta ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  06 August 2019, 11:36

Toate aceste derapaje nu ar avea loc daca niste *** porecliti ziaristi nu l-ar suna pe *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează