FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Reacție explozivă după meci! Patronul Ioan Niculae n-a vrut să discute cu presa: „Să dea interviu scamatorul cu #10!”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 23:20

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, n-a vrut să acorde nici un interviu presei după ce echipa sa a învins FCSB, 2-1 (Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28).

Acesta a plecat de la stadion refuzând să discute cu mass-media, dar le-a transmis jurnaliștilor din mers: „Să dea interviu scamatorul cu numărul 10! Să se ducă la Teatrul Național!”.

Acesta a făcut referire la căpitanul stelist Florin Tănase, decarul lui FCSB, care a intrat la pauză în locul lui Gikiewicz. Tănase a căzut în careu, cerând penalty la o fază din minutul 74. „A fost tras de tricou, se vede”, a fost opinia fostului arbitru Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. „Dacă nu primim 11 metri, ce să mai zic? A fost penalty”, a spus și Gigi Becali.

Astra - FCSB 2-1

  • Au marcat: V. Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28

Vezi AICI detalii despre meci!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
magic4ever
magic4ever  •  06 August 2019, 13:21
Postat de Andrei Vasiliu pe 06 August 2019, 08:41

Corect. Si, in plus, a fost fault in atac asupra lui Pantiru, facut de Alibec, inaintea golului doi al Astrei ...

Duelul dintre Alibec si Pantiru a fost umar la umar...daca fotbalistul de la FCSB cade ca o floricica este altceva...niciodata nu o sa se acorde fault in Anglia la un astfel de duel!

magic4ever
magic4ever  •  06 August 2019, 13:18
Postat de Mihai Mitrofan pe 06 August 2019, 10:18

Nea gigi ,scapa de popescu,salomao,moutiniho ,vinasi de ,,dodel tanase 2.Va veni olaru si se vor intrema accidentatii. Propunere pentru antrenori-1.ENACHE.2.BOLONI.3.ISAILA,nu neaparat in aceasta ordine.Parerea mea.

Boloni nu o sa vina niciodata la FCSB sa fie marioneta lui Becali sa ii faca el echipa si sa ii dicteze schimbarile...Boloni este antrenor adevarat cu personalitate si nu o sa accepte niciodata asa ceva!

magic4ever
magic4ever  •  06 August 2019, 13:16

Craciunescu cred ca a primit vreun plic de la Becali de poate sa spuna ca ala a fost penalty la cum a zburat Tanase pentru ca a fost tras putin de umarul drept...a mai avut 2 simulari la fel de penibile in meciul cu Astra...o gluma de fotbalist! In Anglia era eliminat meci de meci pentru simularile astea penibile!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează