FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // VIDEO Vergil Andronache, după eșecul de la Giurgiu: „Nu contează ce antrenor vine, e bine că s-a schimbat atitudinea” + Reacția lui Răzvan Oaidă

Vergil Andronache, antrenor interimar la FCSB, în meciul cu Astra Giurgiu (1-2)
Vergil Andronache, antrenor interimar la FCSB, în meciul cu Astra Giurgiu (1-2)

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 23:20

Vergil Andronache, antrenorul interimar al FCSB, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi la meciul cu Astra Giurgiu din etapa a patra a Ligii 1, pierdut cu 1-2 (Oaidă 28 / Gheorghe 20, Alibec 75).

Vezi AICI desfășurarea partidei

Conferința lui Vergil Andronache

 

„Eu cred că s-a schimbat atitudinea. Este cel mai important lucru. Băieții și-au dorit victoria. Din păcate pentru noi, au fost niște greșeli individuale și asta a fost istoria meciului.

[Întrebat despre Mihai Bălașa] Fiecare om e supus greșelii. I se poate întâmpla oricui. Suntem alături de ei, îi susținem și nimic mai mult. Un factor foarte important a fost și drumul, sunt mii de kilometri parcurși. Nimeni nu se gândește la lucrul ăsta. Suntem FCSB și lumea așteaptă multe de la noi”, a spus Vergil Andronache, la Look Sport.

În ceea ce privește următorul meci din Europa League, cel cu Mlada Boleslav (joi, 8 august, ora 21:30), Andronache este convins că vicecampioana va arăta mai bine:

Lucrurile vor sta altfel cu Mlada, este altă competiție, sunt băieți maturi, se motivează altfel. Nu cred că are nicio legătură cu ce s-a întâmplat acum. Vorbim de fiecare dată despre ce va urma. Meciul acesta a trecut, felicitări Astrei”.

„Nu contează ce antrenor vine”

Antonio Conceicao ar putea fi noul antrenor principal al FCSB-ului, dar Andronache este de părere că jucătorii vor face o figură frumoasă în meciurile următoare, indiferent de componența băncii tehnice:

„Nu contează atât de mult cine vine. Până la urmă tot jucătorii sunt cei mai importanți. Este bine că lucrurile s-au schimbat din punct de vedere al atitudinii. Băieții au caractere bune și oricine va veni cred că lucrurile vor arăta bine”.

„Nu cred că este foarte important că am marcat. Era mult mai frumos dacă am fi câștigat. Cu un ochi râd și cu altul plâng. Traversăm o perioadă deloc plăcută, nu este normal, sunt trei înfrângeri care dor. Cel mai bun lucru la fotbal este că putem să ne revanșăm la meciul următor. Prioritară este Europa League. Va fi un meci important, cu o echipă bună. Vom da 100%. Trebuie să trecem peste acest eșec și să ne revanșăm. Îl așteptăm, nu știu cine va fi noul antrenor. Sperăm să facem o treabă bună, să se muleze pe echipă și să demonstrăm că suntem o echipă mare”
Răzvan Oaidă, jucător FCSB

VEZI ȘI:

FCSB // Ilie Dumitrescu: „Gigi Becali mi-a spus că Toni Conceicao vine la București să discute cu el” » Helmuth Duckadam îl vede mai potrivit pe Loți Boloni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  06 August 2019, 05:17

vergileeeee, esti de departe cea mai mare cizma a lu' becali : ))))))))

spartcapus
spartcapus  •  06 August 2019, 00:37

Laudă? Nume predestinat fcsâbist!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează