FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB. 6 știri blitz de la Giurgiu » Transfer chiar înaintea meciului, peluză goală și absență de marcă

FOTO: Andrei Crăițoiu +3   FOTO
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2018 21:08

Astra și FCSB se înfruntă acum în cel mai tare meci al primei etape din Liga 1. Pe lângă ritmul excelent din startul partidei, alte 6 lucruri au ieșit în evidență.

1. Abundență de oameni din fotbal la primul meci al sezonului pentru FCSB. Mirel Rădoi, Jerry Gane și Vlad Munteanu au venit din partea FRF, Flavius Stoican, dar și mai mulți agenți de jucători din țară și străinătate. 

2. Gazonul din Giurgiu a rezistat foarte bine, chiar dacă cu trei ore înaintea meciului acesta era acoperit de apă, după o ploaie torențială picată peste oraș. "Am pornit imediat instalația de drenaj", au spus cei din club. 

3. Astra a reușit să facă înaintea meciului cu FCSB cel de-al patrulea transfer. Puștiul George Marin de la Universitatea Cluj, fundaș central de 18 ani, care a jucat pentru "naționala" Under 17 a României. 

4. Adus de la Universitatea Craiova pe 400.000 de euro, "Messi" al portarilor, Andrei Vlad, n-a fost oprit în lot de Dică. Rezerva lui Bălgrădean a fost Răzvan Ducan, 17 ani, care a jucat doar pentru echipa secundă a steliștilor. 

5. Peluza rezervată galeriei Astrei a fost goală la meciul cu FCSB! Suporterii giurgiuveni au refuzat să participe la meciul din prima etapă, dar n-au oferit o explicație. Chiar și așa 3.500 de spectatori au fost prezenți la meci.

6. Qaka și Moruțan, singurele transferuri ale celor de la FCSB din această vară,  n-au prins primul 11, fiind doar rezerve. 

1.400.000 €a plătit FCSB pentru Qaka și Moruțan

Vezi și: FOTO "Schimbare" pe banca roș-albastră înaintea partidei Astra - FCSB » Un rapidist, principal în locul lui Nicolae Dică :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
162649084513790
Sorin Enciu  •  22 Iulie 2018, 07:34

craitoiu e in doliu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează