FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, DUMINICĂ, 20:30

ASTRA - FCSB // EXCLUSIV Adrian Porumboiu, reacție tranșantă după delegarea lui Horațiu Feșnic la derby-ul etapei: „Scrieți cu majuscule ce spun!”

Horațiu Feșnic se numără printrea favoriții lui Adrian Porumboiu // FOTO: GSP
Horațiu Feșnic se numără printrea favoriții lui Adrian Porumboiu // FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2019 20:22

Adrian Porumboiu, 68 de ani, a comentat delegarea controversată a arbitrului Horațiu Feșnic, 29 de ani, la derby-ul Astra - FCSB de duminică, din a doua etapă a play-off-ului, informație anunțată în exclusivitate de GSP.RO.

Fost arbitru cu mare experiență, Porumboiu a avut numai cuvinte de laudă la adresa centralului din Cluj, care va conduce meciul lui FCSB, deși a evoluat în trecut pentru CFR Cluj, rivala „roș-albaștrilor” la titlu.

Scrieți cu majuscule ce vă spun: Horațiu Feșnic este în afara oricăror bănuieli și suspiciuni. E un arbitru tânăr, de mare talent și de mare calitate morală! Știu ce spun, îl urmăresc de mult timp și mie chiar îmi place. Scoateți-l din orice fel de joc! El arbitrează corect, nu va face niciun fel de probleme. Ar fi corect și dacă l-ar arbitra pe tatăl lui. 

Nu mă poate contrazice nimeni în ceea ce-l privește pe Feșnic. E un arbitru de mare talent și de mare viitor. Sigur are un plus ce nu mulți arbitri au, e corect!”, a declarat Adrian Porumboiu pentru GSP.ro. 

Vezi și: EXCLUSIV Decizie controversată luată de CCA » Horațiu Feșnic, fost jucător al lui CFR Cluj, arbitrează Astra - FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
florinso
florinso  •  16 Martie 2019, 14:20

Fesnic e un arbitru slab. Va arbitra contra Steaua 100%.

ray51
ray51  •  16 Martie 2019, 10:21

Astia de la CCA sunt precum Klaus: lumea striga-el isi vede de drum, lumea il cearta-el merge in weekend, lumea il asteapta-el viziteaza ruine. E ceva de Tara surzilor...

147259629210475
Valentin Onea  •  16 Martie 2019, 09:21

In sfirsit ai facut si tu un comentariu de bun simt.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează